Olen yksi niistä harvoista, jotka eivät innostu Jeffrey Campbellin Lita-kengistä, mutta herra Leirikellolla on onneksi valikoimissaan muitakin malleja. Löysin nämä hieman geisha-henkiset puukengät -75% alesta ja totesin, että johan on täydellinen kenkäpari. Yksinkertainen malli, mutta kuitenkin näyttävä. Sopii kaikkien pönkkä- ja vekkihameideni pariksi kuin nenä päähän.
Mitämissämilloin: nykyään ei voi enää avata yhtäkään katumuotisivustoa tai lookbookkia tai suunnilleen edes poistua kotoa, ettei törmää heti ensimmäisenä Litoihin. Mikä niissä kengissä viehättää, ne eivät vaan aukea minulle? Yksi malli on ollut ihan ok, ja siinäkin oli pitsikuviointi, joten se selittää osaltaan miksi ne olivat minusta ok. Toisaalta, jos minulle aukeaa puukkariläskipohjakengät, ehkä en ole oikea henkilö kyselemään yhtään mitään :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (6)

Sara
1/6 | 

Mä en kans tajua mikä niissä Litoissa porukkaa niin paljon kutkuttaa. :D Ei houkuta mua yhtään. Ei oo kyllä yhtään mun tyylisetkään, mutta ei oo esim. Parikatkaan, mut niitä rakastan koska ne on niin kauniita.

3/6 | 

Piti tarkistaa, mitkä ne Litat oikein on. Olinhan ne nähnyt, minusta kengät näyttävät aika fetishihenkisiltä. Sinun kenkäsi ovat paljon kauniimmat :)

Gloria
4/6 | 

Aaaah...!! Täällä on yksi sellainen litojen hullu rakastaja! (vaikka en omistakkaan sellaisia) :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011