Kermanväriset Pollyt ovat yhden kaikkien aikojen lempparikengistäni. Kurvikas korko ja kaunis siipiyksityiskohta hivelevät esteettistä silmääni hunajalla ja sokerilla. Täydelliset kengät, kertakaikkiaan.
Mitämissämilloin: jouduin kerran näiden kaunokaisten kanssa vesisateen yllättämäksi, ja hetkeäkään epäröimättä nakkasin kengät käsilaukkuuni suojaan, ja kävelin viimeiset pari sataa metriä sukkiksilla kotiin. Hell no, että ottaisin pienintäkään vesivaurion riskiä Pollyjeni kanssa. Crazy cat lady on myös Crazy shoe lady :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (5)

1/5 | 

Skrollailin bloggerin etusivulla nopeasti läpi seurattavien blogien luetteloa ja: "Kermanväriset Pollyt ovat yhden kaikkien aikojen lempparikarkeistani. Kurvikas korko...". Siis mitä?! Eikun jaa, ei tässä puhuttukaan niistä Pollyista ja siinä lukikin kengistä eikä karkeista... :)

Ezraa
3/5 | 

Nyt alko tekee ihan hirrveesti mieli Polly-karkkeja:(
Mmm, Polly, oikun hyvää... On muuten ärsyttävä, vaikkakin toimiva, mainos:D

minora
4/5 | 

I feel for you. Yhdet ja toisetkin sukkikset on kokeneet loppunsa, kun niillä on käpytelty vesilätäköissä, ettei kengille vain kävisi huonommasti. Järkevä nainen toimii juuri näin.

esmeralda
5/5 | 

Satunnaisena blogisi vilkuilijana en ollutkaan tajunnut, miten pitkä olet! Ihanaa, että on meitä ylivenähtäneitä, jotka uskaltavat nauttia korkkareiden käytöstä ilman omantunnontuskia. Samoissa mitoissa huitelevana tykkään sujauttaa jalkaan kymmenen ekstrasenttiä ja kulkea naama hangon keksinä :) Kade vain, että sinulle löytyy sopivia kokoja normimallistoista... omiin neljäkakkosiini löytyy harvoin kivaa puettavaa (säästyypä rahoja, kun ei tarvitse Minna Parikoistakaan haaveilla). Irregular Choice on ikisuosikkini, kun tekevät kokoon 43 asti monessa mallissa. Eikä ole tylsän näköisiä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011