Nämä rähjäiset kullanväriset korkkarit ovat vanhat kilpatanssikenkäni. Harrastin nuorempana hirveällä innolla lattareita, ja tottakai kenkäfriikin piti ostaa viimeisillä rahoillaan i h a n a t tanssikengät. Rutiköyhänä opiskelijana 400 markan kengät olivat varmasti vuoden kallein ostos, mikä takasi makaronin täyteiset tulevat viikot.
Mitämissämilloin: ehdin sutia parketteja parisen vuotta, ennen kuin tajusin, että sulokkaasti ja arvokkaasti itsensä kantaminen ei nyt vaan ole minun juttuni (rymistely roller derby kentällä sen sijaan on täysin minun juttuni, sulokkuus hiiteen!). Mutta kivaa oli joka tapauksessa, ja rakastan tanssia vaikken siinä mikään hyvä olekaan.

Kommentit (1)

Soffe
1/1 | 

Mulla on samanlaiset valkoset, ostettu vanhojen tansseihin:D Mietiskelen että missä muualla noita voisikaan käyttää... Ovat nimittäin nätit! Ehkä pitää viedä suutarille pohjien laittoon tai sitten mun pitää aloittaa tanssiminen. ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
Heinäkuu