Tänään taas vuorossa pari joka ei ole saanut käyttökertoja, mutta josta en todellakaan voi luopua. Nämä sandaalit ovat Sonia Rykielin H&M-mallistosta ja ne olivat aikoinaan luokkaa pakko saada. Kengät myytiin netissä niin nopeasti loppuun että en ehtinyt kissaa sanoa, mutta Nina ehti hätiin Helsingin myymälässä ja nappasi kiiltonahkaparin minulle.
Periaatteessa paksupohjaisilla kiiltonahkasandaaleilla pitäisi olla hyvä kävellä. Mutta jostain syystä tunnen askeleeni todella huteraksi näiden kanssa. Ehkä siksi, että päkiän plato on niin paksu että tuntumaa maahan ei ole juuri ollenkaan? Tajusin tässä samalla että en suosi noita paksuja platoja kengissä ollenkaan, johtuen juuri tästä. Haluan tuntea maan jalkojeni alla :D En kuitenkaan halua laittaa kenkäparia kiertoon, en ole valmis luovuttamaan. Ehkä joskus opin platokävelyn.

Onko teille luontevaa kävellä paksupohjaisilla kengillä vai kuulutteko kanssani erillinen korko on helpompi -porukkaan?

Kommentit (9)

1/9 | 

Multakin löytyy nämä ja kovalla käytöllä ovat olleet ja sen ovat näköisetkin jo :) Jotenkin hirmuisen tukevat omaan jalkaan.

2/9 | 

Nämä on aivan ylivoimaisesti käytetyimmät korkkarit mulla, juurikin helpon käveltävyyden takia. :D Alkaa olla pohjakin jo sen verran kulunut, että olisi aika vaihdattaa.
Nilkat on sellaset rimpulat, että moro vaan, jos ohuella ja korkealla korolla lähtee kylille. Läskipohjat <3

Nennnaa
3/9 | 

Mulla on nämä ja ite taas tykkään! Just ihanan paksu pohja ja todella tukevat jalassa! Jaksaa tanssia yön ja sipsutella vielä kotiinki ;) kiitos kenkäkalenterista! Joka päivän piristys :)

4/9 | 

Ehdottomasti plato. Jeffrey Campbellin Lita on mulle paras kenkämalli juurikin platonsa ansiosta, mä taas tunnen askeleen epävarmaksi sellaisten korkkareiden kanssa jossa on päkiän alla vain ohut pohja... :D

KatjaV
5/9 | 

Saako esittää kuvausvinkin? :)
Kauniista kengistä olisi kiva saada jokun kuva aina myös sivusta, jotta hahmottaisi paremmin koron korkeuden ja kengän mallin. Tähän mennessä kaikki kuvat on niin yläviistosta, ettei (amatööri?) oikein tulkitse, missä mennään.... :)
Kiitos kivasta kalenterista :)

Hyöeli
6/9 | 

Mulla taas päinvastoin! Platon kanssa jaksaa paremmin kuin ilman platoa:) tietysti jos liian iso plato niin sit on aika epävarmaa

Katar
7/9 | 

Itselläni on hyvin samannäköiset bronxin sandaalit ja olen käyttänyt niitä kerran. En vain osaa kävellä niillä juurikin sen takia, että tuntuma maahan häviää.

Olen myös huomannut, että nilkkani ovat tosi "vempulat" ja korkkarin pitää olla tukeva jotta osaisn sillä kävellä fiksun näköisesti. Suosinkin tukevampaa korkoa. En mitenkään osaisi kävellä 10 cm piikkikorolla kun nilkat heiluu vaan puolelta toiselle koko ajan :D en vaan osaa

8/9 | 

Ooooh mitkä kengät! Kiilto, plato, mustaa ja hempeää roosaa... Ihan täydelliset <3___<3
Vaikka olenkin Kenkäjoulukalenterin suuri ystävä, nämä oli ekat, jotka todella sai kuolan kertymään suupieliin! :D
Paksut pohjat on muutenkin mun juttu, askel tuntuu tarpeeksi tukevalta. En osaa ollenkaan kävellä esim. piikkikoroilla, tulee semmoinen bambi jäällä-fiilis, kun tuntuu että jalka vispaa vuorotellen koron kummallekin puolelle.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011