Tänään taasen erittäin paljon käytetty pari. Lola Ramonan vanhat sandaalit ovat niin täydellisesti minun makuuni kun kenkäpari ylipäänsä voi olla. Näissä on rusettia, palloa ja raitaa, eli kaikkea mahdollista. Lisäksi punavalkoisella ei voi mennä pieleen vaikka mikä olisi.
Tämän postauksen kirjoittaminen kestää ja kestää, sillä jään jatkuvasti ihailemaan näitä kenkiä ja poikkeuksellisesti jopa haaveilemaan kesästä niiden vuoksi. Otan sumuisen syksykelin ihan milloin vaan mielummin kuin hikisen kesän, mutta näiden kenkien takia kesäkin menettelee.

Kommentit (2)

Hanna
1/2 | 

On muuten aivan täydelliset kengät jalkaankin :) Olin haaveillut tästä parista suunnilleen kolmisen vuotta, kunnes lopulta sain ne ylioppilasjuhliani varten viime keväänä. Kuola meinaa valua joka kerta, kun ottaa ne laatikostaan ihailtaviksi :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011