Jatketaan suomilinjalla. Kahdestoista luukku on täynnä Finskiä, tuota jumalaisen graafista ja kaunista Julia Lundstenin kenkämerkkiä! Nämä sirot puukorkoiset korkkarit voisivat toimia hyllyssä koriste-esineenä, näissä on jotenkin kaikki kohdallaan.

finsk
finsk
d10
d10
d9
d9

Minähän en yleensä ole kovinkaan graafisesti suuntautunut persoona (rimpsumrimpsunrinpsuuuuu), mutta tuo kerroksittainen koristenauha päkiän päällä on melkein luettavissa rimpsuksi ;)

Kommentit (16)

kikii

kyl tumma tukka sopii sulle niin paljon paremmin.. tuli vaan tästä ny mieleen :D:D

Laura

aivan superihanat kengät! muuten, mistä tuo sun vaaleanpunainen (?) on peräisin? todella söpö :)
ja huu, miten pystyt olemaan noin aikasin (8.36) hereillä sunnuntaiaamuna? :D

Laura

siis, vaaleanpunainen HAMEESI. voi että, mie en pysty verbaaliin viestintään edes tähän aikaan päivästä.

Anselmi

Hoi!

Mistä mahtaa olla hameesi päivän kenkäkuvassa? Se on jännän vedenneitomainen, vaikka väri onkin allekirjoittanelle hieman arvelluttava :)

Anselmi

Lilja

Mistä sää löydät näitä kenkiä? Oot ihan uskomaton! Itse rakastan kenkiä, niinkuin lähes kaikki naiset, mutta ostan vain kuin löydän ostamisen arvoisen yksilön. Apua! Oot ihan mahtava! Hyvää Joulua!!!!

NinaR

Ihanaa, kun maailmassa on joku toinen, joka selvästi rakastaa kenkiä yhtä paljon kuin minä ja luultavasti omistaa niitä myös yhtä paljon kuin minä :-)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011