Tälle päivälle kenkäpariksi valikoitui Cobblerinan punaiset hauskat nilkkurit, jotka ovat Sanna Niskasen käsialaa. Kun huomasin Sannan tarjoavan blogissaan mahdollisuutta ostaa edullisesti uuden lestisarjan koekappaleita, nappasin kiinni tietenkin. Oppilastöihin ja mallikappaleisiin kannattaa aina tarttua, sillä kengät ovat usein melko uniikkeja.
Punaisten kenkieni korko on 11cm korkea. Nilkkavammani myötä kipurajakseni on toistaiseksi muodostunut n. 9cm, eli jäykempi nilkkani ei meinaa hyvällä eikä pahalla, ei kiristämällä eikä uhkaamalla suostua taipumaan yli kymmenen korkoihin. Elän toivossa että tämä asia joskus tulevaisuudessa muuttuisi enkä heitä pyyhettä kehiin ihan vielä, optimismi kunniaan!

Kommentit (14)

Miira
1/14 | 

Oli ihan pakko tulla katsomaan, mitä muut olivat kommentoineet noista kengistä. Kauneus on kyllä edelleen ihan katsojan silmässä, omaa kun nuo eivät miellytä sitten mitenkään päin. Innovatiivisuudesta kuitenkin hajapojot! :-)

myohmy
8/14 | 

Tämä oli tähän asti ehdottomasti suosikkiluukkuni tässä kenkäkalenterissa. Jos sää äänestää suosikkeja. :) Aivan upeat kengät! Mutta en yhtään epäile tuota kävelyä, vaikka itselläni ei nilkka vaivaa niin nämä ovat varmasti luokkaa better to look but not touch...

10/14 | 

Upeat kengät, nuo Cobblerinan tuotteet ovat kyllä mahtavia niin ulkonäöltään kuin laadultaan! :) Täältä löytyy kaksi laukkua.<3

ping
11/14 | 

Näistäkin kengistä kaipaisi sivukuvaa! Ei hahmotu ilman :) Hyvää joulun odotusta!

13/14 | 

Heippa! Tosi kiva idea tämä kenkäjoulukalenteri, mutta blogisi melko uutena lukijana kiinnostaisi tietää enemmän kenkäkokoelmastasi, onko siitä millaisia postauksia ja miten löydän ne? (:

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011