Nämä siniset korkkarit olen ostanut joskus vuosia sitten Lontoosta. Ihastuin näihin niin paljon silloin aikoinaan, ensimmäiset siniset korkkarini. Nykyään toivoisin että ne olisivat aitoa nahkaa eikä keinomateriaalia, sillä tuo paksu nilkkaosa ei ole ehkä maailman mukavin käytössä, hiostavana joustamattomana muovikääreenä nilkan ympärillä. Alan olla niin mukavuudenhaluinen että tuollaiset yksityiskohdat häiritsevät vaikka kengät olisivat kuinka hienot.Mutta koska vastaavia ei ole tullut näköpiiriin nahkaisina, olen pitänyt kiinni tästä parista. Miksi sinisiä kenkiä on niin vähän tarjolla? Suomen kenkäliikkeissä on yleensä (masentavan) pitkät rivit mustaa ja väripilkahduksina beigeä, ruskeaa ja hyvällä säkällä jopa punaista, mutta sinistä ei oikeastaan koskaan.

Kommentit (11)

1/11 | 

Koska suomalaiset ovat kengänostajina mallia: "Voi kun kaunis väri, onko tätä mustana?" Värit ostetaan korkeintaan isolla alella jos silloinkaan, ei siis ihme ettei värejä oteta niin runsaasti myyntiin.

Nämä on varmaan sellaisesta kaupasta ostettu kuin Primark, missä yleensä kenkäparit on pitkällä kuminauhalla yhdessä (niin, että helppo kokeilla, mutta parit eivät mene hukkaan). Ja se kuminauha on tuollaisissa pikkulenksuissa pujotettuna :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
5/11 | 

Mitenkähän kauppiailta onnistuisi sellainen että vaikka sitä mustaa onkin hyllyt täynnä, voisi tilaustuotteena saada muitakin värejä... toki siinä sitten se vaara että kauppiaalle jää kengät käsiin jos asiakas ei lopulta ostakaan niitä. Se on vaan harmi että suomalaisten kenkäfriikkien rahat valuu ulkomaille kun täällä ei riitä tarjonta :(

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

7/11 | 

Samaa meitin minä, kun halusin häideni jotain sinistä olevan kengät, vaaleansinisenä tosin. Käänsin kaikki liikkeet ympäri ja päädyin jo hätäpäissäni ostamaan vaaleanpunaiset kengät, jotka olivat tyyliltään oikeat. Nettikaupoistakaan ei löytynyt. Sittempä tajusin, että erästä kaunista kenkämallia myytiin ihan kaikissa sateenkaaren väreissä, Suomen nettikauppoihin vain oli valittu ne beiget ja mustat... :D No, loppu hyvin kaikki hyvin, jenkeistä tilatut kengät ehtivät juuri ennen häitä kotiovelle. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011