Lola Ramonat jo toisen kerran tällä viikolla. Nämä polka dot -saappaat ovat kunnon karvavuoriset talvikengät, joissa on matala kiilakorko kävelyä helpottamassa. Lola Ramonan kanssa ei oikeastaan voi mennä pieleen, tai ainakaan en ole nähnyt merkiltä sellaista paria jota en suostuisi vetämään heti jalkaani.
Saappaita voisi käyttää myös teddykarvavuori alaspäin käännettynä, mutta se ei ole minun juttuni. Pidän varret aina suorina ja sääret sitä myöten lämpöisinä. Nämä kengät nostin eteiseen nyt joulukuun alussa kun ajattelin että lunta ja sen sellaista mutta aika hiljaista on ollut sillä rintamalla.

Kommentit (5)

5/5 | 

Olen seurannut hiukan hämmentyneenä kenkäjoulukalenteria. 1. päivän Parikat olivat ihan mielettömän ihanat, sen jälkeen kengät ovat olleet lähinnä omituisia, ei wow-efektiä. Toivottavasti loput joulukalenterin luukut tarjoavat enemmän silmänruokaa. Ihanaa joulunaikaa teidän perheelle.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011