Tämän päivän kengiksi valikoitui paikalliselta kirppikseltä löytämäni Clarksin mokkakorkkarit. Näitä kenkiä on linkitetty minulle siitä lähtien kun ne tulivat myyntiin pari (?) vuotta sitten että ovat kuulemma näköiseni. Pakko olla samaa mieltä. Tosi kiva juttu että löytyivät lopulta kirpulta täydellisessä kunnossa vain murto-osalla alkuperäishinnasta.


Lukijatoiveina on tullut sivukuvat koroista. Kiitos palautteesta, laitetaan jatkossa myös ne.


Kengät muistuttavat hieman Minna Parikan klassikkomalli Cherrya, piparkakkureuna ja nilkan leikkaus ovat samanlaiset. Joskin piparkakkureuna on näissä kengissä paljon pienempää ja pitsimäisempää.


Jos Clarks on teille merkkinä tuttu, saattaa tuo softwear-merkintäkin olla joka kengästä pilkottaa. Se tarkoittaa kirjaimellisesti kenkien käyttöpehmeyttä, pohjallinen on extramukava ja päkiä jo valmiiksi pehmustettu, jolloin jalat eivät huuda ihan niin paljon armoa kuin kovissa kengissä. Mielestäni tämä pitäisi olla vakio joka kengissä, etenkin korkkareissa mutta harmillisen vähän sitä näkyy. Tulee mieleen äkkiseltään vain Neosens ja Clarks.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (5)

Sanna
1/5 | 

Tuota pehmustettua pohjaa on joissakin Tamariksen malleissakin jo. Kokeilin yksiä korkkareita tuolta merkiltä keväällä ja täytyy kyllä sanoa, että yllätyävän hyvälle tuntui. Kengät tosin jostain ihmeen syystä jäi ostamatta :) Myyjän mukaan tuo päkiäpehmennys(hieno sana!!) on tulossa lisääntyvissä määrin kenkiin. Toivottavasti näin. Lisää kovasti käyttömukavuutta.

Sirpa Partanen
2/5 | 

Clarcksin mokka avokkaat on aivan ihanat ja upean värisetkin.Nämä,kun saisi.Kauniit korkkarit!

Ihmetys
3/5 | 

Nyyh; missä kenkäkuva? :o Temppuileeko oma koneeni vai ovatko kenkäkarkit kadonneet?! *paniikki*

myohmy
4/5 | 

No nytpä selvisi miksi Clarks ja Tamaris on minun ehdottomia suosikkeja, jos haluan kenkiini korkoja. En ole edes tajunnut tuota pehmikettä, mutta jalkani ovat. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011