Kissamaista tiistaita, tänään laitetaan kehiin korvia. Nämä alennusmyynneistä löytämäni Parikat vetoavat minuun joka tasolla. Korkea korko jolla pystyy silti kävelemään, herrainkenkämäinen mustavalkoinen väritys ja kissankorvat. Lynxit, olkaa hyvät:
Lynxeissa on sellainen plato joka mahdollistaa meikäläisellekin näin korkean koron, eli nilkka ei käänny ihan niin armottomaan kulmaan. Tätä kirjoittaessa tulee väkisin naurettua että miksi sitä oikeastaan rääkkää jalkojaan korkeilla koroilla, mutta ei voi mitään että hienot. Kenkien upeus vs käyttömukavuus -ottelussa upeus vie aina voiton, joskin nykyään kiinnitän erityistä huomiota siihen että korkkarikin on oikeasti hyvä jalkaani. Tai niin hyvä kuin mahdollista, ja nämä kengät läpäisivät seulan.

Asukuva löytyy esimerkiksi täältä KLIK!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011