En tiedä mikä näissä kengissä vuosia sitten innosti, mutta mummolan verho -kuosiset kukkakengät oli aivan pakko ostaa. Yleensä en ikinä innostu a) valkoisista kengistä enkä b) nilkkaremmikorkkareista mutta jostain syystä ohitin nämä seikat. Poikkeuksia toki löytyy molempiin, mutta tässä ne osuivat vielä samaan kenkään. Kirkkaanvalkoiset kengät ohitan melkein aina, johtuen 2000-luvun vaihteen traumoista valkoisia tekonahkasaappaita (terävällä kärjellä tottakai) kohtaan. Kyllä, minulla oli sellaiset enkä vieläkään ymmärrä että miksi :D Nilkkaremmejä taas välttelen turvallisuussyistä, minun vemput nilkkani yhdistettynä korkeisiin korkoihin ja nilkkaremmeihin enteilee katastrofia.


Olen ollut monta kertaa nakkaamassa tämän parin kirppikselle, mutta lopulta kuitenkin pitänyt siitä kiinni. Vaikea sanoa mikä näissä on se juttu joka pitää otteessaan.Nöpökin innostui tästä parista :D se on pysytellyt hämmästyttävän loitolla kenkien kuvailuistani mutta nyt se ei voinut enää vastustaa ja sukelsi sekaan. Onko osallistuva kissa tehnyt vihdoin paluun? Ainakin sitä kiinnosti vähän liikaakin piparkakkutaloni perusteiden valaminen, piti siirtää kilkkeet kissaturvalliseen paikkaan yöksi ettei katti pääse jättämään niihin tassunjälkeään. Kissankarvakuorrute ei välttämättä ole se halutuin.

Kommentit (10)

n
1/10 | 

Yhtään en tajua tuota valkoisten saappaiden traumaa, joka tuntuu kaikille jääneen siitä huippusesongista. Tosin omani ovat nahkaa ja pyöreäkärkiset. Ja kyllä, käytän niitä edelleen. Mulle ne edustavat 60-lukua ehkä kuitenkin enemmän kuin 2000 -luvun alkua.

J
2/10 | 

Onpa nätit! 8) oijoi.

Meidän katti muuten on aivan hulluna piparkakkuihin - sekä taikinaan että paistettuihin pipareihin :----D oli pakko antaa pieni maistiainen molempia kun toinen tuntitolkulla vahtas ja kerjäs molempia versioita ja niin tykkäs mausta! Tais kissa päästä piparin makuun kun vuosi sitten oli tiskipöydällä olevasta purkista käynyt varastamassa pipareita ja nakertanu niitä! Kissat <3

Katar
6/10 | 

Ihan sama trauma löytyy täältäkin. Välillä tulee myös tietynlaisista valkoisista paidoista/topeista sama fiilis, sillä niihin valkoisiin saappaisiin yhdistettiin valkoinen biletoppi :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013