Huomenta ja ihanaa lauantaiaamua! Bloggaan täältä aamukahvikuppini vierestä sohvalta ja siksi päivän valintakin on jotain pehmoista ja mukavaa. Sonia Rykiel pour H&M sisätossut jättimäisillä blingeillä.


i4

i4


i3

i3

Näissä samettiballerinoissa on paksu nahkapohja, mutta ei silti riittävän paksu ulkoilmaan. Pyörittelen jatkuvasti ajatusta, että kävisin teettämässä näihin suutarilla kunnon pohjat, haluaisin käyttää näitä muutenkin kuin kotona :)

Kommentit (8)

2/8 | 

Mulla on näistä se fuksia versio, käytän työkenkinä. Suosittelen, pääsee kaunokaiset käyttöön muuallakin kun kotona :)

3/8 | 

Mä olen käyttänyt omat vastaavat tossuni kohta puhki. Kuten myös samaa sarjaa olevat silkkihousut ja silkkiyöpaidan. Koko setti on yksi parhaista hankinnoistani ikinä! Täytyisi käyttää niitä vähän vähemmän etteivät mene puhki, mutta minkäs teet kun muut ei enää kelpaa. Luksuksen tuntua koti-iltoihin, loving it!

manna
5/8 | 

Mäkin oon miettiny,että pitäisi käydä teettämässä noihin omiini kunnon pohjat, että saisi myös ulkokäyttöön =)

Velina
7/8 | 

Kuinka ihanat ja yhteensointuvat sävyt ensimmäisessä kuvassa!! mmmuah <3 :D Ettei jäis ihan offtopic: on pikku balleriinasikin suloiset ;) .

kamikaze
8/8 | 

Mä käytän sisäkenkinä. Perustoimistoympäristöön sopivat mainiosti. On mulle muutama tyyppi käytävillä kehuskellut ihania timanttikenkiä.. :) Huomattavasti mukavammat kun muut sisäkengät, tulee itseasiassa vähän semmonen päiväkodin tossufiilis.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013