Nyt lähdetään perusnilkkurilinjalle. Nämä Mangon yksinkertaiset mustat nilkkurit ovat ihanat. Piiloplato ei ole liian järeä, kengän sirous säilyy vielä. Piikkikorko toimii yksinkertaisessa nilkkurissa kivasti, se ei ole yhtään liikaa. Tosin meidän hiekkaiselle pihatielle korko on liikaa, se uppoaa hiekkatiehen kantaansa myöten jos astuisi koko painolla kannan päälle :D nimim. sipsuttelua päkiöillä autolle asti melkein päivittäin.
Joskus (harvemmin) yksinkertainen on kaunista, ja tässä taupauksessa näin on. Musta perusnilkkuri ei oikeastaan kaipaa mitään härpäkettä ympärilleen, se on hieno sellaisenaan.

Asukuvassa esimerkiksi täällä KLIK!

Kommentit (6)

Mairajal
Liittynyt25.9.2013

Mun kengät ois! (siis jos käyttäisin korkkareita muuallakin kun juhlissa ja baarissa. No sinnehän noi laittaisin)

annanna

Niin ihanat! Miks mä en koskaan löydä mistään tollasia, jotka vielä istuis jalkaanki hyvin!? Sellaset "luottokengät".

Ella K

Miten ihmeessä sä saat noi korot pysymään ehjänä..? aina ne jostain kohtaa menee heti rullalle..?

myohmy

Olen aina ollut sitä mieltä, että yksinkertainen on kaunista ja toi asukuva on kyllä niin rock! Juuri noin minäkin nuo ihanuudet yhdistelisin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011