Jos ikinä olen H&M:n yhteistyömalliston kenkiin hurahtanut, niin näihin Isabel Marantin mokkahapsusaappaisiin. Olen vieläkin harmistunut että se malliston matalakantainen versio saappaista oli lapsille, olisin ehdottomasti kaivannut myös matalakorkoisia saappaita. Minnetonkat tosin täyttivät tämän aukon kenkäkaapissani, mutta silloin se harmitti kun ehdin jo innostua mallistokuvista.
Kengät myytiin netistä loppuun alta nanosekunnin, mutta kyllä kannatti asua Tampereella, sillä kävelin puolen päivän maissa liikkeeseen ja ostin ko. saappaat. Jos yhtään on tuttua näiden yhteistyömallistojen myyntinopeus, niin Helsingissä ei varmasti minuutin yli kahdeksan aamulla myynnin aloittamisen jälkeen näkynyt enää vilaustakaan kengistä.

Asukuvassa esimerkiksi täällä KLIK! Kuvaa katsoessani mietin että miksi ihmeessä olen laittanut keltaiset sukkikset jalkaani tuohon asuun, mutta olinkin silloin niin paljon raskaana että keltaiset neulesukkikset olivat ainoita jotka mahtuivat ja joilla tarkeni vähän paremmin talvikelissä.

Kommentit (1)

NOPPA
1/1 | 

Näissä on kasaria hieman nykyaikaisempana =) Tsödet!
Itellä matalat ja aidot mokkanilkkurit väljillä varsilla, yhdet lemppareista!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011