Oikein hyvää huomenta, joulukuu se sieltä yllätti taas takavasemmalta lumettomana ja hieman synkeänä, mutta ei anneta sen haitata. Tänään starttaa kenkäjoulukalenteri ja se tietää kuvia ja kaikenlaisia kenkätarinoita jouluaattoon saakka. Laitetaan kierros käyntiin violeteilla Minna Parikan Cherryillä.
Cherryt ovat matkustaneet Amerikan mantereella mukanani yli kolme viikkoa. Kävi nimittäin niin, että bongasin nämä nettihuutokaupasta juuri ennen matkalle lähtöä ja sattumalta myyjä oli lähdössä samana päivänä Helsinki-Vantaalta itsekin reissuun, hänen lentonsa lähti tuntia ennen kuin meidän. Joten kengät vaihtoivat omistajaa lentokentän aulassa ja Cherryt matkasivat uuden omistajansa mukana jenkkeihin. Vähän mietin silloin että onko mitään järkeä ottaa kenkälaatikko mukaan matkalaukkuun, mutta en yksinkertaisesti malttanut odottaa yli kuukautta että pääsisin iskemään näppini violetteihin piparkakkureunaisiin kenkiin. Hulluutta on monenlaista ja kenkähulluus on minun diagnoosini.

Kengät mukana asukuvassa löydät esimerkiksi täällä KLIK!

Kommentit (6)

Anniinaniina
1/6 | 

Jeeee kenkäkalenteri! Mun mielestä voisit kyllä liittää aina jonkun asukuvankin postaukseen, mutta vähintäänkin sitten tuo linkki on haluttu jos et ole samaa mieltä :)

Marika
2/6 | 

Aivan paras joulukalenteri, kiitos! Samat kengät löytyy täältäkin rakastavasta kodista, punaisena! Ovat ensimmäiset Parikkani <3 Silmä tarkkana seuraan kirppareita, josko kokoani ko mallista sattuisi vastaan.. Ihanat!

3/6 | 

Kengät on just täydellinen aihe joulukalenteriin! Kiitos!
Mulla on itsellä myös Cherryt, mutta vaaleanviolettina. Niitä käytetään harvoin ja harkiten koska ovat ainoat Parikkani ;) Ovat kumminkin onnistuneet olemaan kuin piste i:n päällä aina kun ovat jalassa. Niissä on täydellistä ehkä kaikki.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012