Huomenta, joulukalenterin toinen luukku sisältää (yllätys yllätys) punaista kiiltonahkaa! SixtySevenin sievät kiiltonahka-avokkaat huusin aikoinaan omakseni huutonetistä. Näissä kengissä toteutuu monta lempiasiaani; täydellinen pyöreä kärki, nilkkaremmi ja punainen kiiltonahka.

Yritän löytää näihin postauksiin aina jonkin vanhan kuvan, jossa kengät näkyisivät myös käytössä. Nämä SixtySevenit ovat edustaneet mm. IndieDaysin lanseerauskekkereissä Minna Parikan Maxine -laukun parina. Perfect match tosiaankin!


y5

y5


y8

y8


y7

y7

Mahtavaa, että innostuitte noin paljon kenkähullun joulukalenterista :D joku kysyi säästänkö parhaan parin viimeiseksi, ja vastaus on että kyllä säästän. Mutta siihen asti kenkiä tulee random järjestyksessä.

Kommentit (25)

Nash
1/25 | 

Luen blogiasi joka paiva mutta kommentoin harvoin - nyt on ihan pakko! Kenkajoulukalenteri on IHANA idea. Ja kiitos aamupostauksista – eri aikavyohykkeella asuva lukija kiittaa :) Ja nyt kun tuli kerrankin kommentoitua, kiitos suloisesta blogista joka ilahduttaa minua joka paiva! Tyylisi on naisellinen ja kaunis, minun silmaani sopiva. Nyt lopetan kun loppui superlatiivit :)

Anneli
5/25 | 

Huomenta ensimmäistä kertaa. Olen seurannut blogiasi jo pitkään mutten ole koskaan saanut aikaiseksi mitään kommentoida...

Nyt täytyy vaan sanoa että hieno idea! Olen itsekin aivan kenkähullu mutta valitettavasti - tai onneksi - suurin osa ajasta tulee töiden (maihareiden), yliaktiivisen koiran ja harrastuksien takia vietettyä kaikissa muissa paitsi naisellisissa jalkineissa. Onneksi löytyy kuitenkin ihmisiä joilla on hyvä syy käyttää kauniita kenkiä joka päivä. Ja jotka viitsivät ilahduttaa ihanuuksillaan muidenkin päivää.

Sinulla on muutenkin ihanasti erilainen ja persoonallinen mutta myös hyvin naisellinen tyyli. Mukava "seurata" ihmistä joka on jotenkin niin reilusti oma ja aito itsensä! Kiitos!

reetta
6/25 | 

voi ei, täydelliset! pyöreä kärki, nilkkaremmi, väri... ja mikä tärkeintä: nätti korko! oon vähän korkonatsi ja harmittavan monissa hienoissa kengissä on jotenkin ruma korko. mutta nuo on i-ha-nat!

7/25 | 

Ihan mielettömän kiva idea tämä kenkäjoulukalenteri! :) Nämäkin tapaukset ovat kerrassaan ihanat ja ihan sun näköiset. :)

inka
8/25 | 

Näitä saa jälleen Brandokselta <3 Vaan noin vuosihan tässä tuli kytättyä... (Järkevänä tietenkin tilasin ennen kuin päätin jakaa vinkin muille :D)

Andorra
10/25 | 

Ihana idea tämä kenkäkalenteri :D.
Ja kiitos vaan kun laitoit näytille nuo kaunokaiset, ovat juuri sitä tyyliä, väriä ja mallia, jota olen himoinnut. Kipaisin Brandoksen sivuille ja sielläpä sattui olemaan myynnissä ihan samanlaisia tälläkin hetkellä.
Joten jouluisat punaiset kaunottaret löytää nyt tiensä myös minun kaappiini :).
(Edellinen kommentoija olikin jo näemmä maininnut että näitä jälleen saa...)

11/25 | 

Sen verran haluan viimeisestä parista udella, että tuleeko jotkut ennennäkemättömät herkut vai jotkut jo blogissa nähdyt? ;)

M
12/25 | 

Paras joulukalenteri ehdottomasti!! Nyt tiän miltä tuntuu kun joka aamu herää innoissaan, kone päälle ja Nelliina latautuun :D Ja jo nyt harmittaa, että "vaan" 24 paria ;D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
19/25 | 

KIITOS!!! Oon tosi iloinen tästä palautteesta :) ootan sitä päivää kun meillekin tulee koira, saa nähdä onko a) korkkarit puruleluina ja b) vaihtuuko munkin kengät pelkkiin maihareihin :D mutta pari vuotta varmaan vielä menee ennenkuin toista karvakorvaa tähän talouteen tulossa.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Helen
20/25 | 

Tämä kenkäjoulukalenteri on aivan loistava idea! Ja voi että, nämä tämänpäiväiset yksilöt ovat ihan jumalaiset!! Kuinka korkea tuo korko on? Ovatko mukavat jalassa? Menin kuikuilemaan Brandokselle, mutta eihän siellä ollut enää noita (tai sitten en vaan löytänyt, yhyy) :(

21/25 | 

Kenkäjoulukalenteri, voiko suloisempaa ideaa olla!? :) Ja nuo punaiset ihanuudet, ah! Ihan mielettömät! :) Vitsit, että olen kateellinen!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
22/25 | 

ne oli hyvin piilotettu :D tässä linkki: http://www.brandos.fi/sixtyseven/u7698-char-fuego/a19552

Korko on ehkä n.8cm, ei ole kenkiä nyt tässä käsillä mutta ne eivät ole mikään överikorkeat. Ja minusta ovat hyvät jalassa koska varpaat mahtuu mukaan, mutta korkkarithan nuo ovat eli jollei ole tottunut, niin ei nyt ihan tennareita vastaa ;)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

tyttö
24/25 | 

Voi että on ihanat PUNAISET kengät!! Kiitos sinun olen "oppinut" rakastamaan punaisia kenkiä,kiitos!!
Ja kiitos muutenkin mahtavasta blogista ja ihanista ideoista kuten tämä kenkäjoulukalenteri!!<3

Vilma
25/25 | 

siis noi kengät on AIVAN TÄYDELLISET!! söpöt ja samalla seksikkäät. haluan haluan haluan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu