Huikean korkeita korkoja tänään. Biancon ah niin kauniit mustat korkkarit ostin kesän lopulla suloiselta Meriltä, eksyen noin joka mutkaan PK-seudun syviin metsiin niitä noutaessa :D nämä huikeat suunnistustaidot ansaitsisivat vähintään jonkinlaisen tunnustuksen. Eksyn edelleen jopa Koskikeskuksessa. Eiku..


j9

j9


j10

j10

Näissä Biancoissa on blingit kohdillaan, ihan täydelliset juhlakorkkarit.

Kommentit (30)

1/30 | 

Ei nyt liity noihin kenkiin yhtään, mutta IHANAA kuulla että joku muukin Tampereella asuva onnistuu eksymään Koskariin. Oon aika pitkään kuvitellut olevani ainoa, joka voi yhtäkkiä olla ihan hukassa ja unohtaa, missä kerroksessa edes on... Toinen yhtä paljon kavereille ihmetystä aiheuttanut asia oli se, kun eksyin muutamia kertoja lähtiessäni kävelemään alarannasta kohti Anttilaa. Ei löytynyt Anttilaa, sen jälkee olen kiertänyt yksinkertaisempia reittejä. Kukapa olisi ala-asteella arvannut, ettei suuntavaisto parane niistä liikuntatunneista, joiden aikana pikkuisiin lähimetsiin tuli eksyttyä suunnistaessa niin monesti, että lopulta suunnistettiin aina pareittain...

3/30 | 

Oi<3 Niin kauniit, ehdottomasti omat lempparit tähänastisten luukkujen kengistä. Paljon noissa on korkoa? Näyttää meinaan hiiiukan korkeilta. :)

5/30 | 

Oon pohtinut pääni puhki tämän sun joulukalenterin aikana, että mitkä sun kengistä mahtaa olla ne, jotka säästät viimeisiksi... Ja vajaa viikko sitten muistin, että sullahan on Burberry Prorsumin korkkarit! Joten, villi veikkaukseni on, että se on pari joka nähdään eetterissä 24. joulukuuta. ;)

6/30 | 

Apua, noi on niin ihanat. Multa meni noi sillon joskus sivu suun kun ei jäänyt mun kokoa jäljelle :-( taisin katsella noita myös nuden värisinä, mutta kyllä ne on mustina kauniimmat :-) ehkä törmään niihin vielä joskus jossain, hope so :D

Miu
8/30 | 

Ää nyt itkettää kun ei näe Nellia esittelemässä nitä kalenterikenkiä enää :(
Iha nätit töppöset tullut jo moneen päivään ilman mallia! Missä kuvat Nellistä?!

Iiii vielä 4 kenkäparia jouluun!

9/30 | 

Ahh ja nam noiden ulkonäköä! Itselläni samat, pinkkeinä. Ikävä kyllä puristavat pirullisesti isovarpaiden syrästä joten aika harvoin jalassa.

jenni
10/30 | 

Mun mielestä tämän kenkäjoulukalenterin parasta antia ovat olleet kuvat kengistä sun jalassa, asuun yhdistettynä. Harmillista, että monista ihanan näköisistä kengistä ei ole ollut käyttökuvaa...

iitu
11/30 | 

Minäkin eksyn Koskikeskuksessa!!!!!! =DD En ikinä muista missä se toinen sisäänkäynti on ja missä on mitäkin, etenkin se uusi VapaaValinta on ihan mahdoton löytää :(

12/30 | 

oi ihanaa että nää on päässy tänne !!! en muista nähneeni sun asuissa näitä niin tuli aikas yllätyksenä ;) kivaa etttä pääsivät hyvään kotiin ;) ja heei mitäs pienistä jos joskus eksyy vähän ! löysitte kuitenkin ihan hyvin.... taisitte ajaa harhaan vaan kerran ? :----D

Agatha
13/30 | 

Meillä on aika erilainen kenkämaku, mutta nää kelpuuttaisin kyllä omaankin kaappiin, tosi kivat kengät. Ja juhlakengissä saakin olla korkoa :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
15/30 | 

noi ehti pari kertaa alkusyksystä jalkaan, mut oli niin pimeää jo illalla ettei tullut kuvattua :) siis mehän pyörittiin aluksi siellä jossain ihan hevonhiidessä, varmaan joku 5 kilometrin lenkki ihan väärään suuntaan hahhah :D ja muistaaksei vielä lähtiessäkin mentiin jossain metsätiellä... nooh, kaikessa ei voi olla lahjakas, ei ainakaan suunnistamisessa.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015