Joulu alkaa olla jo niin lähellä, että siirrytääs takaisin punaiseen. Tämä Parikkaparini on toisen käden ostos Elsalta. Toisen käden ostaja oli hyvin hyvin iloinen noudettuaan ruuturusettiparin Amuriin. Nams.


k1

k1

k2-520x472

Ruseteista huolimatta tämä pari ei ole sitä tyypillisintä Parikkaa, tai ainakin minä ajattelen niin. Kenkä on jotenkin erilainen ruuduista ja solkikiinnityksestä lähtien. Ja siksi jopa entistä erityisempi. Rakastan sivupolkuja.

Kommentit (6)

1/6 | 

Ihanat! Mulle tulee noista mieleen jotain lolitamaista.. Nuo lolitalle jalkaan, yhdistettynä punaiseen mekkoon ja laukkuun ruutu-yksityiskohdilla :D

2/6 | 

Mähän noilla kävelin yhen kerran uudenmaankadulta ruttopuistoon ja takas, yhen kerran ratikalla Rytmiin ja takas, Yhesti yhelle keikalle ja muistaakseni teidän kaa sillon nordikkiin. Ja mulla on henkinen pohjevamma vieläki.

5/6 | 

Nämä Parikat on ehdottomasti kauneimmat kengät mitä olen ikinä nähnyt! Jään innolla odottomaan viimeisiä pareja :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015