Jatketaan punaisella linjalla. Morticiat ovat mielestäni Parikan klassikkomallien klassikkomalli, tai ainakin minulle ne edustavat sitä. Nämä olivat Ne Kengät mistä haaveilin silloin kun minulla ei ollut vielä yksiäkään Parikoita, ja nämä olivat myös ne mitkä ensimmäiseksi ostin. Kenkähaaveista totta.
Kengät kuuluvat luokkaan varjele niitä henkesi kaupalla, mutta silti uskallan käyttää niitä koska väri ei ole niin arka. Punaisissa kengissä on sitä jotain, mihin kiinnitän aina huomioni olivat ne sitten kenen jalassa tahansa. Punainen toimii aina.

Asukuva esimerkiksi täällä KLIK!

Kommentit (4)

Mate
1/4 | 

Noi on niin täydelliset! oon käynyt niin monta kertaa sovittamassa ja mallaamassa noita että kohta mua ei päästetä liikkeeseen :D Opiskelijabudjetilla noihin ei valitettavasti ole varaa, mutta ehkä sitten kun pian valmistun pääsen ostamaan noi.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011