Jos minun pitäisi nimetä yhdet ainoat kengät, joilla pitäisi bailata tästä päivästä hautaan saakka, kyseinen pari olisi nimeltään Raquel. Kengät joissa on viimeistä piirtoa myöten kaikki kohdallaan. Huolisin nämä Parikat ihan jokaisessa mahdollisessa värissä, malli on niin perfect. Kaikki te, joilla on romanttiset hääkengät etsinnässä, harkitkaa Raqueleja. Loistavat jalassa.


k3

k3


k7

k7


k4

k4

Kakkoskuvissa näkyvällä Maijallakin oli muuten mustat Raquelit hääkenkinä. Häät, mikä loistava tekosyy tuhlata kenkiin :D eikä näiden kanssa ole pelkoa, että jäisi käyttökerrat siihen yhteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (3)

bighair
1/3 | 

omg omg omg sun tukkas tossa kuvassa <3

täydellinen otsatukka ja ihanan ISO tukka ahhhhhh!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012