Kaikkien näiden korkkarintäyteisten päivien jälkeen ajattelin joulurauhoittaa kalenterin pehmoisilla villasukilla. Mutta vain päiväksi, aattona noustaan taas koroille. Villasukat ja kaikki niihin rinnastettavat asiat ovat yksi lempiasioistani elämässä, käytän niitä kotona joka päivä. Mikään ei ole niin ihanaa kun vetää aamulla ensimmäisenä villasukat jalkaan ja lähteä keittämään kahvia kun talo on vielä hiljainen.
Pehmoiset paksut villatossut ovat lahja appiukolta, ja niillä kelpaa viilettää täällä hieman vetoisilla puulattioilla talviaikaan.

Kommentit (1)

JaanaCa

No onpas suloiset töppöset, kyllä tarkenee hipsiä aamutuimaan kahvinkeittoon.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat