Viimeinen kenkäpäivä eli jouluaatto. En tiedä avaako kukaan tänään enää konetta vai keskittyykö mielummin vihreiden kuulien, riisipuuron ja kinkun lappamiseen, mutta jos joku piipahtaa katsomaan 24. päivän kengät niin tässä säihkettä aattoaamuunne olkaa hyvät:

Hopeat Pollyt ovat nettikirppislöytö ja huh miten iloinen olin kun nämä sain metsästettyä. Polly on juhlakorkkareiden Rolls-Royce, kaunis kuin mikä ja koron kanssa jaksaa seistä pidemmätkin tilaisuudet. Mutta koska elämässä on liian vähän juhlia, käytän näitä ilman muuta myös arkena.

Säihkyvää ja rauhallista joulua kaikille!

Kommentit (6)

venlaalaa
4/6 | 

Oih <3 Nuo on niiiiiin ihanat! Pitäisi itsekin kyyläillä vähän useammin nettikirppiksiä jos näitä vähän vanhempia karkkeja tulisi vastaan...

Minna Parikasta saankin hyvän aasinsillan kysymykseen, joka on pitänyt kysyä jo ajat sitten (sulla kun näistä popottimista on jonkun verran kokemusta ;)): miten pitäisi huoltaa ulkopohjaltaan nahkaisia avokkaita? Ostin syksyllä serkun häitä varten Raquelit ja steppailin niillä sen yhden illan sekä sisällä että ulkona, ja nahka on nyt ulkopohjasta hieman rujon näköinen... Meninkö pilaamaan kengät tuolla ulkokävelyllä vai näyttääkö ne vaan hassuilta? Päkiästä siis on osittain kulunut se vaaleanpunainen maali.

ps. Kyseiset mustat kiiltonahka-Raquelit (koko 41) ovat myös myynnissä, koska olin hölmö ja otin liian pienet :((( Liikkessä pitkän kokeilun jälkeen tuntuivat sopivilta, mutta kuinkas sitten kävikään........ Eli jos tulee ostajaehdokkaita mieleen niin saa vinkata ;D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010