Toisen päivän luukusta paljastuu viininpunaiset Neosensit. Nämä ovat yhdet kaikkien aikojen suosikkikengistäni. Viimeisimpänä huhuna kuulin että Neosensiä ei enää maahantuotaisi Suomeen ollenkaan ja se on kyllä kurjaa jos näin on, sillä maltilliset korot ja täydelliset lestit ansaitsevat ehdottomasti hyllytilaa kaupoista.
a8joulu14

a8joulu14


Kenkien runsaat ruusukkeet luovat illuusion kapeammista sääristä, tai ainakin minulla on joka kerta näillä kengillä sellainen olo että ne kaventavat koipia. Osana päivän asua kengät näkyvät mm. täällä KLIK!

 

Kommentit (8)

1/8 | 

Voi harmi jos maahantuonti loppuu. Mun kaikkien aikojen suosikkimerkki. Jossain vaiheessa Neosensin nettikaupasta pystyi tilaamaan kohtuullisilla postareilla. Nää sopii ainakin mun jalkaan niin hyvä, että koon kun tietää niin se riittää.

Noora
7/8 | 

Jos ei Suomesta enää saa, niin tulihan taas yksi hyvä syy lisää matkustaa Tallinnaan! Siellä oon nähnyt kenkäökaupassa jos toisessakin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011