Kolmannen päivän kaunottaret esiin. Kyseessä ovat Minna Parikan Avat, kengät joista piti tulla hääkenkäni. Paitsi että unohdin ne kotiin! Olin jo suunnitellut hauskoja istuma- / tylliinupotuskuvia siten, että kengät olisivat kunnolla esillä tai olisin hypännyt Sakun käsivarsille niin, että kengät näkyvät (Saku ehkä kiittää tässä vaiheessa, että ei joutunut kannattelemaaan minua muhaha). Tai mitä vaan kenkämäistä ideaa, mutta ehei. Tuli niin kiire aamulla, että sähläyksen lomassa aivan totaalisesti unohdin kuvauskenkäni. Että ei sitten tullut kenkäkuvia :D Mutta ei tuo unohdus onneksi haitannut itse puvussa, helma oli niin massiivinen, että olisin voinut olla vaikka kumisaappailla ja kukaan ei olisi huomannut.

Mutta vahinko on otettu takaisin jo moneen otteeseen. Kengät ovat kauniit ilman häitäkin, punaista, nudea ja sydämet kirsikkana kakussa. Joten käyttöä näille todella on löytynyt.


y15-520x801

y15-520x801


y16

y16

Tämä kenkäjoulukalenteri aiheuttaa lievää angstia talvea kohtaan jo nyt kolmannen päivän kohdalla. Ai miksi? Koska en voi käyttää noita ihanuuksia!!!

Kommentit (11)

1/11 | 

Oi että rakastan siun kenkäkokoelmaa<3 Muutenkin ihana ajatus tää kenkäkalenteri, tai miä ainakin tykkään kovasti :) Muutenkin ihana blogi ja aina kiva lukee<3

2/11 | 

ihanat! tää on kyllä suomen talvessa niin hirveetä, kun joutuu jättään kaikki ihanat kengät kotiin ja lähteä ovesta ulos jossain toppakengissä että tarkenee...
tosi hyvä idea tää kenkäkalenteri, vaikkakin loppukuusta oon jo varmaan ihan kateudesta mustana sun upeasta kokoelmasta :D

3/11 | 

Voihan kengät aina vaihtaa, kun pääsee sisälle. Minä ainakin vaihdoin tänään töihin tultuani kenkiä - ja vielä älykkäästi saappaat toisiin. :) Yleensä vaihdan kyllä pikkukenkiin (tai nörttikoodaajasandaaleihin, mutta sitä ei varmaan pitäisi myöntää).

Toinen nörtti :)
4/11 | 

Kuin myös! Näillä pakkasilla uggit jalassa matkoilla ja töissä jalkaan jotkin korolliset ihanuudet :) Ja kiitos Nelliinalle ihanasta kenkäkalenterista!

6/11 | 

juu, kyllä minäkin viime talven jaksoin roudata aina eri kenkiä kassissa mukana, mutta tänä talvena kokeilin uutta taktiikkaa: olen koittanut ostaa kohtuullisen näköisiä talvikenkiä kiilakorolla...toimii so far, ainoa ongelma on mies on alkanut kurtisteleen kulmia kun eihän sitä ihan muutamalla parilla pärjää kun alkaa muutenhan sitä ihan kyllästyy näiden pitkien talvikuukausien vain jatkuessa..

marre
7/11 | 

Muistelisin että puhuit joskus paypal:in kautta maksamisesta? jaksaisitko kertoo mulle ku oon tahinu ton kanssa vaikka kuinka kauan, että mitä sen jälkeen pitää tehdä että saa rahaa tililleen kun on tehnyt noi tunnukset? Yritin pankkisiirron kautta vaan siirtää rahat mutta jostain syystä eivät ilmestyneet tilille?

8/11 | 

Siis aivan mielettömän kauniit kengät! Voisin ottaa lähes mitkä tahansa Parikat, mutta nuo ovat ehdottomasti yhdet kauneimmista.

Ja minäkin suosittelen toimistokenkien roudaamista, omat Parikkani (Royal Tasslet) pääsevät käyttöön jopa talviaikaan. Aamulla vaan ne lämpöisimmät ja mukavimmat saappaat jalkaan, ei niitä kanssamatkustajat huomaa kuitenkaan.

Hyytelö
9/11 | 

Sattumaa vai suunniteltua on se (sanajärjestys moi), että tähän mennessä joka kenkä"luukun" kenkäpareissa on ollut ainakin pieni punainen osa? Vai omistatko yksinkertaisesti niin paljon kenkiä joissa vähintään jokin osa on punainen :D

tannttu
11/11 | 

Ajattelin nyt vastata omasta puolestani.
Eli minä en ainakaan siirrelyt rahojani minnekään vaan kaikki maksut menevät aina suoraan tililtäni. Erittäin helppoa ja tähän mennessä ei ole ollut mitään ongelmia :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu