Torstai on toivoa täynnä ja tällä kertaa myös korkoa. Tanskalainen Stylesnob on pyöräyttänyt jossain välissä valikoimiinsa leopardikuosiset sirot korkkarit, jotka korjasin talteen -70% alennushintalapulla varustettuna eräänä pimeänä talvi-iltana Tampereen Kekäleestä. En ollut ennen tätä paria kiinnittänyt mitään huomiota kyseiseen merkkiin, mutta nyt näistä piikkareista on tullut yhdet suosituimmista päkiäntappajistani.Nämä taitavat olla toiset yhteensä kaksista kapeakärkisistä koroistani eli kovin suurta tilaa kapeakärkiset eivät ole kenkäkaapistani vallanneet. Yleensä suosin mantelinmuotoisia tai kunnolla pyöristettyjä kärkiä mukavuuden nimissä, mutta siroissa juhlakorkkareissa kärki saa olla terävämpikin. Jos vaan varpaat kestää. Tuli testattua pari viikkoa sitten pikkujouluissa varvaskestävyyttäkin mutta päkiä kuoli ennen kuin varpaat.

Leopardikuosi on sellainen että rakastan sitä periaatteessa ihan yli kaiken, mutta käytän pitkälti vain asusteissa. Leokuosi on vähän epäilyttävä. Se on hieno, mutta se on myös niin näkyvä ja huomiota herättävä että en koe oloani kotoisaksi leokuosisessa kokohaalarissa. Vielä. Ehkä itseluottamukseni tästä kasvaa kun vanhenen ;)

Kengät osana asua täällä KLIK!

Kommentit (2)

Jenna
2/2 | 

Ookkos sää kokeillu sitä taannosessa trendissä ollutta ohjetta, jossa teipataan ihoteipillä ukkovarpaasta lukien kolmas ja neljäs varvas yhteen? Selitys oli siinä, että kun varpaat teippaa niin niiden välissä oleva hermo ei pääse hermoileen vaan siirtää paineen tasaisemmin päkiälle. En tiiä toimivuudesta muuten, mutta itelle toimi ihan superhyvin kun en korkoja käytä normisti juuri ollenkaan mutta juhliin ymv. tykkään ampasta sitten yli seiskasilla koroilla :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011