Viidennen päivän iloksi jotain grrrauh materiaalia kaikkien niiden tyttöparien jälkeen. Yksi ehdoton lempimerkkini  on Irregular Choice. Voisin valehtelematta ottaa lähes minkä parin tahansa IC:n valikoimista. Ihan muutama menee yli jopa minulle, mutta noin 98 prosenttisesti ne omituiset, välillä vain etäisesti kengiltä näyttävät kappaleet ovat mahtavia!

Nämä printtikengät ovat uudet, en yksinkertaisesti voinut vastustaa pöydänjalkakorkoa ja ikiheikkouttani leopardiprinttiä. Yritän kuitenkin pitää tämän printtirakkauteni suht pienissä asioissa, etten vaan missään vaiheessa kiskaise päälleni kokoleopardiasua ;) Huusin nämä eBaysta.


irregular choice

irregular choice


y23

y23

Kommentit (29)

2/29 | 

Siis niin päheet! En jaksa itsekään odottaa, että pääsen välipäivinä shoppailemaan Lontooseen ja IC:n myymälään siellä. Vaikka itse kenkien kohdalla valitettavasti varmaankin vain ikkunashoppailemaan, jostain syystä IC:n lesti ei ole itselleni paras mahdollinen ja kengät aina lonksuvat jalassa. Sovittelin eräitä vihreitä sammakkokenkiä aikanaan varmaan vuoden ajan joka kerta kun niihin törmäsin ja toivoin että ne jotankin mystisesti alkaisivat sopimaan jalkaani...

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
6/29 | 

ootko koskaan koittanut puolipohjallisia IC:n kanssa? Koska itse käytän lähes kaikkien kenkien kanssa pohjallisia kun oma jalka on niin kapea, että muuten lonksuu :) Ota kassinpohjalle pohjalliset mukaan ja sovita niiden kanssa, ja samalla päkiäkin kiittää kun saa vähän pehmustetta.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

11/29 | 

Aivan loistava idea, miten mä en edes ole tullut ajatelleeksi tätä! Pitääkin kokeilla. Olen tosiaan ollut niin karvaan pettynyt joka kerta kun kengät on jääneet kauppaan :)

12/29 | 

Toi kenkäosa on sairaan upea mut toi korko...ei vaan oikeen iske muhun :D mutta ainakin noi noi herättää varmasti huomiota!

iitsku
13/29 | 

Vautsi vau! Jos olis joku muu kuosi, niin ostaisin aivan ehdottomasti! Ihan älyttömän makeet.

:)
14/29 | 

I personally believe that.. Oikeesti, noi taitaa olla rumimmat kengät mitkä oon ikinä nähnyt. Miten yhteen kenkäpariin on saatu yhdistettyä kaikki se, mikä näyttää yhdistettynä noin mauttomalta. Mutta kuten kirjoitinkin, tämä oli vain oma mielipide, ja kuten tiedät, ei sinun siitä tarvitse välittää.

Olisi muuten jännä nähdä, miten yhdistät kyseiset kengät johonkin asuusi.

Sartsa
24/29 | 

Jestas! :D En oikeen tiedä mitä näistä pitäs ajatella, tavallaan upeet mut iteltä ei ehkä löytyis pokkaa noilla kävellä.. ;D Olis kiva nähdä miten toimii johonkin asuun yhdistettynä.

Jutta
29/29 | 

Tuli kans vihdoin sorruttua IC:n Spit Spoteihin. Johan niistä tuli haaveiltua muutama vuosi.. Näissä sun kengissä on kyllä niin mahtava korko! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012