Perjantain kunniaksi vähän glitteriä! Vaikka näin pienen vauvan äitinä viikonpäivillä ei ole mitään merkitystä (perjantai, maanantai, ihan sama), voin silti ihastella glitteriä ja korkoja näin blogin välityksellä. Perjantaitunnelmaa Pätsiniemen puulattialla:Minna Parikan multiglitter Haret ovat The pikkujoulukengät, ne kimaltavat kuin discopallo. Glitterkuorrutteisissa kengissä on sitä jotain. Jos nilkat kestää, lupaan vielä mummonakin klopsotella glitterkengissä. Minä vähän mieleni pahoitin kun kesällä luin lehtijutun 90-vuotiaasta mummelista jolta oli viety korkkarit pois, vaikka hän rakasti kenkiään. Sopii yrittää samaa temppua minun kanssani, pitää opetella vissiin pari judoliikettä jos joku koittaa lähestyä kokoelmiani muutaman vuosikymmenen kuluttua :D Koska vaikka kengillä ei pystyisi enää kävelemään, niitä voi silti ihastella. Ja silitellä.

Osana asukuvaa esimerkiksi täällä KLIK. Ja Nöpö kans.

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011