Lauantain kenkäherkkuina Irregular Choicen punaiset piparkakkureunustetut rusettikukkakorkkarit. Puuh. Saatu blogin kautta. Nämä kaikkea mahdollista härpäkettä sisältävät kengät ovat ICmäiseen tapaan upean överit ja vielä vähän päälle. Tosin IC:llä on paljon runsaampiakin malleja valikoimissaan, nämä ovat vasta keskitason överit.
Voi sitä hetkeä kun noin 10 vuotta sitten löysin ensimmäiset Irregular Choicen kengät Lontoon reissulla, tuntui siltä kuin olisin löytänyt kenkäelämän tarkoitukseni. Vaikka pukisin ylleni kuinka tylsän mustan säkin tahansa, laittamalla jalkaan IC:t päivä kirkastuu varmasti.

Osana asukuvaa esimerkiksi täällä KLIK!

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011