Kesä on tällä hetkellä kaukainen muisto mutta kuvissa tarkenee sandaaleilla. Nämä Swedish hasbeensin ja H&M:n yhteistyöklopottimet aiheuttivat aikoinaan kohinaa, sillä ne muistuttivat melkein yksi yhteen Hasbeensin oman malliston kenkiä. Onko brändin järkevää antaa designinsa massamyytäväksi kolmasosalla hinnasta, onko tunnettuuden kasvattaminen sen arvoista.
Minun silmissäni Swedish Hasbeensin brändiarvo ei laskenut, pidän edelleen merkin paksunahkaisista jykevistä kengistä erittäin paljon. Etenkin saapasrintamalla Hasbeensin nilkkurit ovat toimivia, koska ne kestävät hyvin suomalaisia talviolosuhteita. Hiekoitushiekka ei tunnu päkiöissä ja liukastelukaan ei ole ollut ongelma.

Mitä mieltä te olette, oliko mallisto hyvä markkimointiveto merkiltä vai ei?

 

Kommentit (7)

Tiia

Aamen. Vaikka itsekin olen vaatenarkki niin kyllä nämä yhteistyömallistot saavat jäädä kivaa katseltavaa tasolle juurikin hintojen takia, koska nämä pitäisi olla niitä matalan kynnyksen ostoksia. Lindex tosin onneksi on vielä tajunnut pitää hintansa perus Lissu kuluttajan lähellä.
Tosin mielenkiinnolla kyllä odotan sitä että mikä tulee olemaan seuraava trendi näiden yhteistyö mallistojen jälkeen. Toisaalta nämä piirun pienemmät brändit olisivat enemmän kuin tervetulleita isolle framille. Rättibisnes on kyllä mielenkiintoinen maailma ja te bloggarit teitte tästä kyllä vielä jännemmän. Kiitos siitä ja en tarkoita minkäänlaista kettuilua.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
3/7 | 

Mulla riippuu ihan mallista meneekö sydän kiinni vai ei :) Ne minun omat Jodiet on tosi väljää mitoitusta eli niissä ne remmit menee jalan päältä jo päällekäin jos kiristäisin ne kunnolla, kun taas Raquelit jää mielestäni just hyvin sillain melkein kiinni muttei ihan :) Mutta tää varmaan riippuu ihan siitä kuinka rintava käyttäjän jalka on?

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

annemaris
4/7 | 

Oho, tää yhteistyö on mennyt multa ihan ohi! En oo aikaisemmin kuullutkaan.
Ja kyllä, oon samaa mieltä sun kanssa. Aika tuntemattoman yrityksen on hyvä saada lisää näkyvyyttä tuotteelleen tällaisen kampajan kautta.

Marzi
5/7 | 

Hei. Tämä ei nyt liity tähän postaukseen millään tavalla, mutta ajattelin kysyä sinulta kysymyksen Minna Parikan korkokenkiin liittyen, sinulla kun on niitä niin monet.
Olet varmaan melkoinen asiantuntija aiheessa ;)
Eli miksi esimerkiksi Minna Parikan raquel ja jodie malleissa toisilla jää se sydän siinä edessä "auki" ja toisilla se menee täysin kiinni niillä nauhoilla? Onko se kiinni kengän koosta vai jaloista? Sullakin olen huomannut, että useimmiten se jää tavallaan hieman auki, mutta niissä leopardikuvioisissa se menee kiinni.
Onko ne leopardiset siis kokoa isommat kun sulla yleensä vai muutenvaan jostain syystä sopivammat?
Ehkä pöllö kysymys, mutta mulla häiritsee kun tilasin punaiset nappa jodiet ja muuten ovat täydellisen sopivat, mutta sydän jää auki.
Mietin, että vaihdanko ne lin malliin missä ei ole sitä aukinaista osuutta ollenkaan. :)
Kiitos jos vastaat ja kiitos kivasta blogista.
Olen vuosia seuraillut, mutta harvemmin kommentoinut. :)

Tiia
6/7 | 

Mielestäni tämä on ollut yksi parhaimpia yhteistyö mallistoa juurikin sen takia että tuotteen ydin saatiin niin hyvin pidettyä. Monesti niissä muissa on joku piirun tökkinyt, ehkä pienen pieni rahat pois meninki havaittavissa?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010