Kahdeksannen päivän  iloksi rusetteja!! Ette kai luulleet selviävänne ilman rusettien vyöryä tästä joulukalenterista ;) Irregular Choicen matalahkot rusettinilkkurit ovat kulkeneet rinnallani ennen lumen tuloa ja nyt käyttö on lähinnä kiinni siitä, milloin jaksan raahautua suutarille teettämään pitävät talvipohjat. Näitä kenkiä todella haluan käyttää vuoden ympäri eli pohja on lähes pakko teettää, ellen halua pyllähdellä takalistolleni joka mutkassa.


c9

c9


c11

c11

Olen jo moneen otteeseen vannonut ikuista rakkautta IC:n kenkiä kohtaan ja jatkan samaa virttä. Nämä rusetit edustavat sitä hillittyä puolta merkin valikoimasta, ja jo näissäkin tuo koriste on suht massiivinen. Liioittelu on IHANAA!

Kommentit (20)

4/20 | 

Näistä mää tykkään. :) Mullehan IC:n kengät on yleensä liian hämmentäviä, koska en välitä mistään mielettömistä erikoisuuksista, mut mustalla värillä ja rusetilla voi näköjään vedota aika monenlaisiin ihmisiin ja makuihin. :p

HeliJ
5/20 | 

Ihanat, ihanat, ihanat! Olen juuri löytänyt nuo IC:n nettisivut ja kuolannut siellä taukoamatta! Haluan ne kaikki (tai ainakin melkein kaikki)! Miehellenikin olen yrittänyt niistä vinkata, että saa ostaa :)

6/20 | 

Aivan mielettömän ihanat ja överit kengät! Pidän erityisesti oikealla olevan kuvan lookista, simppeliä ja hillittyä musta-harmaata ja sit nuo in your face -kengät. :-)

Loora
17/20 | 

Nuo ovat niin iiiihanat, etten kestä. Onko noita vielä myynnissä, netistä vain? Ja onkohan hinta kuinka karmiva?

18/20 | 

Senkin penteleen kenkiinkoukuttaja, klikkasin IC:n sivuille jo kun edellisen kerran hehkutit jotain niiden kenkiä ja nyt en saa revittyä itseäni sieltä pois! :D Niin paljon kauniita kenkiä........ mutta ei köyhällä opiskelijalla oo varaa. :( Pöhpöh.

HeliJ
21/20 | 

OMG! Menin klikkaamaan linkkiä ja ny lähtee veronpalautusrahat tililtä... Oi kiitos tuosta vinkistä/linkistä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012