Kenkäjoulukalenterin toinen viikko. Tälle viikolle nostin esille muutaman sellaisen parin mitä en ole käyttänyt vielä ollenkaan ja muutaman vastakohdan eli kenkiä on käytetty paljon. Tämä kahdeksannen päivän pari kuuluu käyttämättömien listalle, mutta ei kauaa. Saapikkaat ovat pari vuotta vanhasta Aki Choklatin Kookengälle suunnittelemasta mallistosta, sain ne lanseeraustilaisuudesta Muotimessuilta. Silloin nilkkani oli niin muusina, että hautasin korkosaappaat kenkähyllylle odottamaan aikaa parempaa ja unohdin ne sinne (kröhm ei yhtään ole liikaa kenkiä). Nyt näyttäisi siltä että kävely onnistuu taas ja näillä olivatkin testikierroksella tosi hyvät jalkaan, paksu tukeva korko tuo jämäkkyyttää askeliin.
Saapikkaiden muotoilussa on jotain kauniin vanhahtavaa, siitä tulee mieleen useampikin vintagepari joita olen kirppiksillä ihastellut mutta jotka ovat aina liian pieniä minulle. Moderniutta taas tuo mukaan varren oranssi huomioraita, joka sopii kitin värisiin saapikkaisiin hienosti. Että nyt minulla on tavallaan uusi vanha kenkäpari eteisessä odottamassa käyttöä :)

Kommentit (9)

Henna
1/9 | 

Nämähän on aivan ihanat! Tuo takaosan raita tekee kyllä ihmeitä, todella ryhdikkään oloiset sen ansiosta.

R
2/9 | 

Voi itku, sori vaan mutta tää kenkäjoulukalenteri-idea ei oikein kanna. Yksi kerta riitti, useasti toistettuna kovin tylsää. Olis ollut vaikka mekkojoulukalenteri tai mitä tahansa muuta.

Anniinaniina
5/9 | 

Kenkäfetisisti kaipaisi kuvia kengistä suoraan sivulta niin että koron korkeus ja muoto kävisivät aivan täsmälleen selville ^__^

Kati
6/9 | 

Nuo ovat juuri sellaiset kengät, joita kaupan hyllyllä himoitsisin armottomasti, mutta joita en sitten osaisi käyttää. Ihanaa sitten ihastella niitä muiden jalassa (asukuvaa odotellessa ;) ) nim.merk. kaikki kengät turvallisen mustia tai punaisia..

kenkäfriikitön
7/9 | 

Heh, katsoin näitä Anttilan alerekissä tässä viime viikolla. Ei natsannut sitten yhtään tuo reikävarsi, mutta kenkä oli muuten kyllä kauniin muotoinen. Värikään ei meikää kiihottanut, niin ei jääny edes mieleen alehinta, mutta monta paria oli kuitenkin tarjolla. Siis Vaasan anttilassa jos joku muu innostui...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011