Lisää rusetteja jee! Nämä seuraavat raidalliset kaunottaret eivät ole vielä päässeet ulos. Johtuen vallitsevasta säätilasta... valitettavan vähän jaksan raahata mukana pikkukenkiä vaikkapa töihin.

Kurt Geigerin burleskihenkiset raitakorkkarit sain yllärinä mukaani syksyllä eBayn lanseeraustilaisuudesta. Aika kivasti sattuivat olemaan juuri minun kokoani ♥


c15

c15


c14

c14

Tajusin juuri että raitafriikiksi raidat eivät juuri juhli kengissäni. Johtunee siitä, että raitakenkiä on harvemmin tarjolla... Muutamiin raitaballerinoihin olen zoomaillut silmäni vuosien varrella, mutta noin muuten on suht hiljaista.

EDIT! ja lisätään tähän loppuun vielä Turku Design Now! -arvonnan voittaja:

BAW!

Onnea :)

Kommentit (7)

Inkku
1/7 | 

Ootkos kuullu miesten tulevan kans muotibloggailuun, heh joo ajattelin kans.

Mun boyfriend pyörii pokaajien palstoilla, sargaajassa ja siel kuulemma on vireil tulla muodin pauloihin. Ett vaatetusta käytettäisiin pokaamisen apuvälineenä tai jotain.

Anyway muodista oli kyse ja miehet ei pahemmin ole tällä saralla juhlineet.

Varjosudenhetki
2/7 | 

TIM BURTON KENGÄT!<3
Tahtoo kans. Ja rusettien päälle jotkut kitchit pääkallot niin ai että. :D
Olen monta kertaa ajatellut tuunavani jotkut mustat peruskorkkarit joko maalaamalla tai sit jotenkin vaikka silkkinauhoilla ja kuumaliimalla raidallisiksi, tiedä sitten mitä siitä tulisi... :D
Keksittyäni nahkamaalin olemassaolon olen mm harkinnut maalavani luistimeni mustiksi hopeisilla tähdillä. :DDD

6/7 | 

Hieno tämä sinun joulukalenterisi Nelliina!
Ja miten syötävän kauniit raitapumpsit, varsinainen aarre <3 Raidallisia kenkiä ei tosiaan kovin usein bongaile. Eilen tosin Tallinnassa näin aika huikeita värejä ja detaljeja kengissä, mutta en yksiäkään raidallisia.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012