Vastapainoksi eiliselle parille kehiin sellainen pari jota olen käyttänyt todella paljon. Minna Parikan matalakantaiset Court boot -saapikkaat. Vaaleanpunaiset kengät mustalla kärjellä ja ruusukkeella ovat olleet tummien syysasujen piristykseni ja ikävä kyllä näissä kengissä alkaa käyttö jo näkyä.Koska minulla on kenkiä sen verran monta paria ja vaihtelen käyttökenkiä koko ajan niin että kengät saavat levätä aina käytön lomassa, ne pysyvät yleensä todella hyvinä. Niin hauskalta kuin se kuulostaakin, kengät tarvitsevat lepoa :D ne säilyvät paremmin, kun käytön jälkeen pitää välipäiviä. Mutta vaikka kuinka välttäisi loskakelejä, lepuuttaisi monojaan ja pyyhkisi aina käytön jälkeen mahdolliset kurat pois, rakastetuimmat parit kuluvat. Onneksi näillä on silti vielä monta kilometria edessä.

Mukana asukuvassa esimerkiksi täällä KLIK!

Kommentit (6)

Kalla
5/6 | 

Tää on niin paras joulukalenteri! Huikea kenkävalikoima sulla on. Ja muutenkin sun blogista niin tykkään, hauskat jutut ja kivat kuvat on päivän piristys :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
Tammikuu