Jos olisin tajunnut miten paljon yksinkertaisella kenkäkaapilla saa aikaan ahtaassa pikkueteisessä, en olisi ehkä odottanut näin pitkään sen hankinnan kanssa! Olin suunnitellut kenkäkaappia eteisen seinälle jo pitkään, mutta en saanut aikaiseksi. Sitten huomasin nettikirppiksellä myynti-ilmoituksen täsmälleen oikean kokoisesta kaapista ja jo samana iltana se haettiin kotiin. 

Pikkueteisemme on kirjaimellisesti pieni, ja entisen väliaikaisratkaisuksi tarkoitetun avohyllyn kanssa se oli jatkuvasti sen näköinen kuin ydinpommi olisi räjäyttänyt kengät ympäriinsä. Kesäkenkien kanssa avohylly on ihan ok, mutta talvella ei mikään varsinainen silmäilo gore-texeineen. 

Ennen - jälkeen: 

17 senttiä syvän hyllyn päälle mahtuu pari pientä koria, jos tarpeen. 

On olemassa luutia, ja sitten luutia. Pilkullinen luuta on ihan ykkönen, hiekkaharja näyttää melkein sisustusesineeltä. 

Elämän pieniä iloja nämä ahtaiden tilojen säilytysihmeet, jotka imevät vähintään 9 paria kenkiä!

Kommentit (10)

Kristuli
1/10 | 

Moikka!

Ei nyt liity yhtään aiheeseen, mutta olisi kysymys koskien punaisia IC:n Blythe kenkiä. Olen ostanut parin kyseisiä kenkiä käytettynä jokunen vuosi sitten. Myyjä sanoi tuollon kenkien olevan kokoa 39 ja koska ne istuivat hyvin omaan 38/39 koon jalkaani, en miettinyt asiaa enempää. Nyt olisin kuitenkin myymässä kyseisiä kenkiä ja olin tarkistamassa kokoa kengistä itsestään. Kenkien pohjassa ja sisäosan sivussa oleva numero on ilmeisesti kengät kokonumero ja minun kengissäni on numero 10. Satutko tietämään, minkä maan kokojärjestelmän mukaan ic:n kengät on yleensä merkitty tai viitsitkö kertoa, mikä koko omissa kengissäsi on? Ekana tulee mieleen us tai uk koot, mutta samaan aikaan mietityttää, että eivätkö kengät tuolloin tuntuisi omaan jalkaani aika isoilta, etenkin, kun aika moni tuntuu pikagooglauksen perusteella olevan sitä mieltä, että kengät ovat "true to size". Pahoittelut pitkästä kommentista ja ja kiitos, jos viitsit neuvoa :)

Ellukoo
4/10 | 

On kyllä kätevä! Ei ole itsellänikään kenkäkaappia ja kengät on aina eteisessä hujan hajan. Tuolla saisi vaatehuoneeseenkin selkeyttä. Täytyy varmaan laittaa se ostoslistalle. Mistähän noita kenkäkaappeja kannattaisi lähteä metsästämään?

Hanna K.
5/10 | 

Mistä tuo verho / verhokangas on ostettu? Onkohan kyseessä uutta tuotantoa? Itselleni halajan :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010