Löysin nahkamaalari Erika Forsmanin reilu vuosi sitten Tampereen Designtorilta. Naisella oli myyntipöydässään aivan mielettömän hienoja maalattuja nahkahapsukorviksia, joita jäin hypistelemään. Sen jälkeen huomasin viereisellä rekillä vintagevaatteita (nahkaa), joissa oli mitä upeampia käsin maalattuja kuvituksia. Juttelutuokio johti lopulta siihen, että tilasin Erikalta Sakulle lahjaksi Converset miehen lemppari Star Wars -hahmolla (Boba Fett) kuvitettuina.

Kustomoidut conssit ovat yksinkertaisesti mahtavat. Voin kertoa että mies oli yllätyksestään suht iloinen, ei suostu käyttämään muita kenkiä kuulemma enää.
Harmi että miehellä on isompi jalka kuin minulla, olisin ominut näitä todella mielelläni myös omaan käyttöön :D

Lisää Erikan töitä voi ihastella esimerkiksi tässä Ylen artikkelissa tai Erikan omilla FB-sivuilla.

Kommentit (14)

KitCat
1/14 | 

Tilasin Erikalta poikaystävälleni Bond-kengät. Niistä tuli ihan mielettömän hienot! Erika myös pelasti kastuneet Minna Parikan korkkarit, vaikka parikin eri suutaria käski luovuttamaan ja heittämään kengät mappi öööhön ("Ei niille mitään mahda. Ei voi pestä ja maali ei tartu"). Onneksi en totellut suutareita vaan laitoin Erikalle viestiä. Kengät on kuin uudet! :)
Ihan huipputyyppi, voin täysin varauksetta suositella!

KitCat

Siis syyssade piru yllätti!
Raquelit kastui ihan läpimäriksi tosi lyhyessä ajassa, ja niihin tuli semmoiset suola/vesirannut. Eikä millään pesunesteillä lähtenyt mokomat. Onneksi Erikan käsittelyn jälkeen ovat kuin uudet! Ja minä sain tärkeän opetuksen ULKOkenkien merkityksestä syksyisin/saattaa sataa -päivisin. :)

Sarianne
2/14 | 

Helou! Jopas on makeet conssit. :D
Tuli mieleeni, että minkä kokoisia kenkiä käytät Lola Ramonalta? :) Olen myymässä omia kerran käytettyjä Pippi Pink-mallisia korkkareitani koossa 39. Tosin vaihdoin noiden 'tennarinauhojen' tilalle mustat paksut satiininauhat.
http://i1.ztatic.de/large/L/O/LO1-fzw-0019-99__default__1.jpg
Onko liian ällösöpöt? :) Tällainen vannoutunut tennarin tallaaja ei vaan yksinkertaisesti pysty käyttämään noin korkeita popoja ilman huimauksen tunnetta... :D

Kristuliini

Onpas ihanat kengät! Ihan pakko kysyä, että onko sulla tällä hetkellä jossain myynnissä nuo? :)

Sarkku

Hih kiitos! :) Tänään juuri laitoin facebookin kirppikselle myyntiin. Tampereen alueen FB-kirpputori.

Minttu
3/14 | 

Älyn hienot Conssit! Oon kyl kade!

Mulla on yhdet bootsit, jotka ovat pahasti kastuneet ja värjääntyneet. Erikahan voisi ehkä pelastaa nekin... Pannaanpa mietintämyssyyn. Kiitos vinkistä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012