Jollen nyt ihan väärin huomioinut, niin Aleksi 13 Shopbailuissa on tällä hetkellä Vagabondin jumalaiset Ultima -saappaat 79 eurolla! Itse kyseisillä saappahilla 3 vuotta tepastelleena voin kertoa että ne vain paranevat ja paranevat iän myötä. Tekisi melkein mennä mieli ostamaan toiset varastoon, koska en yksinkertaisesti selviä siitä jos nämä beibet joskus heittävät veivinsä...


vagabond ultima

vagabond ultima

Tämä vinkiksi jos joku on hinkunut prätkäsaappaita, tässä niiden ehdottomat kuningattaret :D Ne ovat ihanatihanatihanat!

edit. Aleksin malli on nimeltään Cathy, mutta se on siis hyvin hyvin samanlainen kuin tuo vanha Ultima :) my bad, näytti ihan samalta!

Kommentit (14)

tannttu
2/14 | 

Siis onko noi sun jotkut Ultima nimiset?
Ku noi myynnissä olevat on Cathyt ja niis ei oo hopeet noi soljet :(

tuulis
4/14 | 

Mä kävin sovittamassa. yleensä mulle sopii aika monet talvikengät, mutta noissa ei pysynyt kantapää paikallaan! Kävellessä siis kenkä lähti irti jalasta (riippumatta koosta). Jotenkin kantapään muotoilu oli mielestäni huono, ei ollut tarpeeksi "muotoiltu". Harmi, ulkonäön puolesta olisi ostanut.

Lm
6/14 | 

Noin vartti sitten kiittelin Stellaa (Paras aika vuodesta) kenkävinkistä... Ja nyt lähtee päivän toinen kenkäkiitos! Pitänee kurvata työpäivän jälkeen Aleksin kautta. Taidankin lähteä heti :) Kiitos! Blogien lukeminen voi näköjään käydä kalliiksi ;)

7/14 | 

Olen tällä hetkellä Aleksi 13 töissä ja kun nämä kyseiset kengät tulivat Shopbailu laatikoista ulos, olin aivan myyty. Hyvää materiaalia ja ehdottomasti sen 79 euron arvoiset. Miulla on vain kaamea dilemma, sillä valikoimaan kuuluu myös yhdet niiteillä ja rypyillä varustetut 69,95e ylipolven saappaat.. KUMMAT OSTAN!? ARGH :D

Jenu
8/14 | 

Ihanat kengät! Must have :D

Ja hei, haluun kiittää sua siitä että aina kun tuun koneelle, mua odottaa joku sun uusi ja kiva postaus! Siinä mielessä eroat monestakin muusta bloggaajasta, että susta "kuulee" enemmänkin kuin kerran viikossa. :) Musta se on aivan mahtavaa ja arvostan tätä suuresti!

9/14 | 

´ÄÄÄÄÄÄÄÄ
Minä oon metsästänyt hyviä prätkäsaappaita, vaan en ooo löytänyt :/

millimolli
12/14 | 

Ton mallisia kenkiä vilkkuu nyt kaikkialla, esim elloksen tv mainoksessa on halvat sisarversiotkin et taitaa olla noiden kenkien huippuaikaa taas. Itse kävin hiplaamassa noita vagabondeja andiamossa ties kuinka ja monta kertaa mutta karu totuus oli vaan että olivat liian isot! Harmitti vietävästi että 36 lonksui jalasta mutta sitä pienempää ei ole tarjolla.

14/14 | 

But now I have come to believe that the whole world is an enigma, a harmless enigma that is made terrible by our own mad attempt to interpret it as though it had an underlying truth.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu