Vaaleansininen olkapäät paljaaksi jättävä kesämekko on niin haalea, että se kaipaa rinnalleen väriä. Kirkkaanpunainen toimii kivasti vaaleansinisen parina, ne ovat kuin luotu toisilleen. Myös kirkkaankeltainen olisi minulle mieleinen, mutta tällä kertaa valikoin punaisen. Ainoa keltainen laukkuni on niin pieni, että siinä ei mahdu kuljettamaan mukana koko maailmaa ja tälle reissulle tarvitsin koko maailman.

Kengät: Minna Parikan Caracalit / Mekko: H&M / Hattu: GAP / Laukku: Italian matkamuisto (ei merkkiä)

Olkapäät näkyville jättävä mekko on pelastus aurinkoisina päivinä, jos haluaa välttää potentiaalisia olkainten jättämiä rusketusrajoja. Ei sillä että ruskettuisin kovin vauhdikkaasti, mutta pieni mahdollisuus on vampyyrillakin jos viettää tarpeeksi aikaa ulkosalla. 

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Hyvältä näyttää! Sovittelin itsekin tuota mekkoa hennesillä ja ihastuin malliin, mutta ainakin mulla tuosta näkyi niin pahasti kaikki läpi ihonvärisistä alusvaatteista huolimatta että huh huh.. Nyt kiinnostaa että miten sä olet ratkaissut tämän ongelman? :D ja tekisi myös mieli mennä katsomaan josko näitä mekkoja olisi sittenkin vielä jäljellä..

Vierailija
2/2 | 

Hei Niina, olen blogisi vakilukija, mutta harvoin kommentoin ;) Tuon sinun vaalean kesämekko ja hattu yhdistelmän nähdessä tuli pakottava tarve laittaa kommentia. Nimittäin näin tällä viikolla Ideaparkin Ten Art -myymälässä taulun, jossa olisi voinut olla sinä, juurikin tässä asussa taiteilijan ikuistamana :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010