En koskaan voita arpajaisista mitään. Siskoni mielestä olen ylipäätään Hannu Hanhi, mutta väittäisin, että olen vain todella kova tekemään töitä asioiden eteen (sitkeys palkitaan!), enkä niinkään tuurihaukka. Nyt kuitenkin kohdalle osui ihan puhtaasti arpajaisvoitto. 

Olin vuosia sitten Anna-Marian luona tilaisuudessa, jossa ryijyihin erikoistunut Heli MG Eco Faux Furs oli näyttämässä kuinka ekologisia ryijyturkkeja tehdään. Kaikki me osallistujat saimme kokeilla ryijytekniikkaa valkoiseen tilkkuun. Postauksesta vuodelta 2014 löytyy ihan kuvallinenkin todiste siitä, että olen itse nypertänyt tätä kyseistä ryijyä! 

Kuuden vuoden kuluessa esimerkkitilkku kasvoi ja kasvoi, kunnes siinä oli ainekset ryijylaukkuun. Lopuksi Heli arpoi ryijystä valmistamansa laukun kaikkien niiden kesken, jotka sen tekemiseen olivat projektin varrella osallistuneet.

Ette varmaan millään arvaa kuka voitti! Huikeaa!

Laukussa on "muhvitaskut", eli sen sisällä voi lämmitellä käsiä kylmällä. Miten hieno idea, ja käytännössä viime perjantaina myös testattu. Toimii!

Itseäni selkään taputtaen sanon, että kyllä tosiaan oli hieno voitto. Laukku sai nyt kodin, jossa sen tarinaa arvostetaan. 

Tässä vielä lyhyt kooste tuosta Helin laukkuprojektista

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010