Liehuvapunttiset ohuet kesähousut toimivat yllättävän hyvin myös talvella. Kun pukee niiden pariksi thermosukkahousut ja Dr.Martensit, ei taatusti tule kylmä. Ja punttien vajaamittaisuudesta (culottes) on jopa hyötyä loskakeleissä, kun vesiroiskeet eivät ulotu kankaaseen asti. 

Nämä kuvassa näkyvät housut ovat ohutta sifongin kaltaista kangasta, eli täysin kesähousut. Mutta yksi kesävaate asussa menee hienosti, kun muu varustus on kunnossa. Meinasin todeta lopuksi, että vaatteista ehkä toppatakki on ainoa, jota ei voi käyttää vuoden ympäri... ja sitten muistin juhannuksen 2014, jolloin tuli lunta :D

Mukavaa maaliskuun ensimmäistä!

Kommentit (1)

Halina
3/1 | 

Hahaha mä oon teininä pitänyt talvella shortseja legginsien kanssa (ai kamala se muoti..) ja aikuisenakin vedän ihan läpsyillä yleensä huhtikuusta eteenpäin :D eräs kaveri käyttää ympärivuoden vaan t-paitaa ulkona kun ei kuulema tarvii takkia :D oma mies vetää kombolla syystakki, t-paita ja kesäkengät koko talven (sillä on aina lämmin). Itse oon niin murmeli, että pakko olla nykyään talvisin toppatakki ja ulkohousut helmikuuhun asti :D Mutta joo, omassa lähipiirissä (varsinki miehet) ni mennää samoilla kamppeilla ympäri vuoden. Lähinnä lasten ja sitten ihan ulkovaellus/urheilupukeutumisessa näkyy vuodenaikojen erot parhaiten. Oikeastaan anatomisesti parempi totuttaa kroppa kestämään kylmää kun olla aina liian lämpimässä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
Tammikuu