Elokuu on se kuukausi kun pärjää vielä sandaaleilla, mutta tekee mieli pukea jo hiukan synkempiä sävyjä. Jos lapsilla välikausivaatteet tarkoittavat syksyn ja kevään ohuempia takkeja sekä housuja, minun kohdallani se meinaa jotain ihan muuta :D Aikuisten välikausi on: vielä tarkenee pikkukengillä ennen räntäkautta!

Kesän asusteet yhdistettynä tummiin sävyihin:

Mustaa T-paitamekkoa keventää vihreä pyykkimuijapanta ja Minna Parikan korallin väriset satiinikengät. Kauniit kengät ovat kuin valettu jalkaani, voisin meilkein näiden vuoksi toivoa vielä pitkää lämmintä kautta. Oletan, että kengät eivät pysy kunnolla jalassa sukkisten kanssa, joten niiden käyttö rajoittuu kesään.

Iski ihan täydellinen oikosulku tuon hiuspannan merkin suhteen! Palaan asiaan kun muistini palautuu... joku tanskalainen (?) hankalasti muistettava brändi...

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat