Kesäloman aika koitti nopeammin kuin ehdin kissaa sanoa! Jokainen uudessa työpaikassa aloittanut takuulla tietää, millainen informaatiotulva ensimmäisen kuukauden aikana ehtii tulla ja silloin aika rientää. Olisin saanut lykätä aloituspäivääni elokuulle ja pitää piiiiitkän kesäloman, mutta en malttanut vaan halusin aloittaa heti. Oli ehdottomasti oikea ratkaisu, sillä takana on todella hieno kuukausi. 

Tänään töistä tullessa korkkasin ruusulimpparin, kippis kesälle! Olen ihan tulessa näihin ruusulimuihin. Todella hyvää tämä Fentimansinkin ruusu, mutta Nokian Panimon on parempi. Siinä lienee enemmän hiilihappoja, se on syy miksi arvioin sen ykköseksi. 

Kun tulin kotiin, Anni kiikutti minulle lomakukat. Vaaleanpunaiset tottakai, kun neitokainen on päässyt valitsemaan :D Olin tippa linssissä tietenkin, etenkin kun olin saanut aamulla kello viiden junalla tytön ja miehen kotiin Lapista. 

LOMA! Nyt.

Kommentit (2)

kesäheinä
1/2 | 

En ole ennen tuollaisista ruusulimuista kuullutkaan. Kiitos vinkistä, täytyy maistaa! Rentouttavaa lomaa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010