Kesälomalla tulee otettua pukeutumisenkin suhteen astetta rennommin rantein, joten neljä tai viisi päivää seitsemästä liehuttelen menemään shortsit+toppi+kimono -yhdistelmällä. Tässä asussa on mukana pinkit itse ompelemani pellavashortsit, Lindexin perustoppi sekä kimonotakki, joka on muistaakseni New Yorkerista aikoinaan ostettu. Pyöreät Komonon aurinkolasit ovat kirppislöytö, samoin Höglin ballerinat. Korilaukku Mangosta. 

Hiusten vaaleanpunaisuus alkaa jo haihtua, mutta onneksi lomaa on vielä jäljellä vaikka kuinka paljon! Nämä tämän hetken kelit kannustavat tekemään kaikkea muuta kuin viettämään aikaa ulkosalla, mutta sitä varten on onneksi museot, elokuvatteatterit ja muut kivat aktiviteetit. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat