Viiden viikon kesäloma on nyt virallisesti alkanut! Tai no, vähän on vielä tänään toinen jalka päivätöissä, mutta riittävän lomatunnelmissa jo. Meidän porukalla on se tilanne tänä kesänä, että lomalla ollaan vain minä ja Anni, ja Sakun lomat paloivat työpaikkaa vaihtaessa. Mutta meillä on aivan taatusti hauskaa myös tyttöjen kesken. 

Tänään on jo viritelty lasten uima-allas pihaan, eikä Annia meinaa saada sieltä pois millään! Ensi viikolla mennään pienelle laivareissulle, ja uuteen Muumimuseoon on tietysti pakko päästä. Mutta noin muuten ajattelin kysäistä hyviä vinkkejä teiltä. Jos on suositella kivoja päivämatkakohteita tässä Pirkanmaan tienoilla, jossa viihtyisi niin äiti kuin 3-vuotias, niin otan ilolla vastaan.

Rakas uhmaikäiseni ilahdutti tänään kommentoimalla pientä viivettä uima-altaalle pääsyssä (piti hakea pyyhe yläkerrasta): 

Minä: Haen nopsaan pyyhkeen mukaan, hetki vaan, sitten mennään.

Anni: Kuulehan, sinä senkin ilkeä kivisydäminen! Minun pitää mennä uimaan HETI!

Kommentin alkuosa on suoraan Disneyn Robin Hoodista :D

Kommentit (12)

Popoi
2/12 | 

Päiväretki tai viikonloppureissu Turkuun! Kauppatori, Jokiranta, Seikkailupuisto Kupittaanpuistossa, Föri, Käsityöläismäenmuseo (paras vierailla kesällä) ja Cafe Qwenselin ihana sisäpiha. Täällä ei käy aika pitkäksi kesällä ja tekemistä riittää :D

Auringonkukka
3/12 | 

Kiviniityn kotieläinpiha, Lasten kulttuurifestari Hippalot Hämeenlinnassa, Viikinsaari

Pau
5/12 | 

Mulla on tollanen 2,5v tyttönen, jonka kanssa ajattelin ainakin joku yö nukkua teltassa (ihan tuossa omalla kotipihalla tosin vain :D ). Varmasti maailman jännintä noin pienelle :) Lisäksi tiedossa reissu Muumimaahan.

Piknikit vaikka vain kotipihalla ja tietysti aina yhdessä leipominen sadepäivinä voisi olla myös toteuttamiskelpoisia juttuja.

Halina
6/12 | 

Käytiin just äsken muumimuseossa poikaystävän ja kaverin kanssa ja tykättiin tosi paljon! :D Käytiin tänään Tampereella myös Tallipihan suklaapuodissa ja kahvilassa. Sunnuntaina siellä on vissiin joku vintagetapahtuma! Lapsille oli tänäänkin ainakin heppakaruselli sekä pari ihan oikeaa heppaa! Sekä pikku poni, että kärryt ja iso hevonen aaws! Suklaapuoti ja kahvila itsessään oli ihania! :) kannattaa käydä jos ette ole jo käyneet! :)

janie
8/12 | 

Juuri tänään oltiin perheen kanssa, tytöt 2,5v ja 11kk, Puuhamaassa. Siellä riitti puuhaa niin vauvalle, leikki-ikäiselle kuin vanhemmillekkin. Lisäksi Muumimailmaa voin suositella.

Puhkis
11/12 | 

Vapriikki ja siellä esim. Nukkemuseo. Uusi pelimuseo oli aikuisille ihanan nostalginen puhelimella pelattavine Hugo-peleineen. Muutenkin museoissa yleensä riittää ihmeteltävää myös lapsille.

Vierailija
12/12 | 

Valkeakoskella seikkailupuisto ja laguuni, rannalla on myös 4H-kerholaisten kesäkioski. Urjalassa Pölkinvuoren kasvimaailma, pieni luontopolku, kahvila ja grillausmahdollisuus laavulla.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011