Tällä viikolla on vihdoin ollut parina päivänä kesävaatteille käyttöä, ihanaa! Edelleen toimiston ilmastointi saa ihokarvat pystyyn ja huulet sinertää loppupäivästä, mutta lounaalle lähtiessä on ollut mahtavaa nauttia kesäkaupungin lämmöstä. Huomaa kyllä välittömästi auringon aiheuttaman yleisen mielialamuutoksen kaupunkilaisissa, ihmiset kävelevät hitaammin ja hymy on korvasta korvaan.

Tämä vaaleanpunainen kesämekkoni on rokkimuusa Pearl Lowen Peacocksille suunnittelemasta kokoelmasta vuosien takaa. Se on yksinkertainen malli, joka toimii vuodesta toiseen. Vaaleanpunainen ei ole lempivärini, mutta pari poikkeusmekkoa vahvistaa säännön. Keltaiset aurinkolasit löysin San Franciscosta.

Uusi ihastukseni Janita on vakuuttanut näiden muutamien viikkojen aikana oikein kunnolla, jaksan kävellä näillä punaisilla nauhakengillä vaikka kuuhun. Kenkäfriikin onnea on vaikea pukea sanoiksi, kun löytyy täydelliset monot <3

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010