Löysin ne. Voittaja on Monki!


monki

monki

Ihanaa, että kaikkien tarjolla olevien hämmentävän pienten minilappujen keskeltä löytää tälläisiäkin helmiä! T: mummo. Setin hinta yhteensä vain 25€!

Kommentit (26)

2/26 | 

hupsis, blogimarkkinoinnin uhriksi tuli taas jouduttua :D monkilla oli kai viime vuonna kanssa korkeavyötäröisiä alaosia ja missasin ne. no nyt lähti tilaukseen. eri asia toki, että mahtuuko ne. ärsyttää kun korkeavyötäröisiä alaosia saa hakemalla hakea eikä sittenkään löydy :S ei ees plusvaatemerkeiltä! tai jos löytyy niin maksaa vähintään 50 euroa. kamala hinta.

ccc
3/26 | 

Näistä monkin vaatekuvista ei voi kun vain pitää!!!

Tässä toki malli on hoikka, mutta asento on melko epäseksikäs ja mallilla ei ole hoikkaan uumaansa verrattuna älyttömän kokoisia rintoja.

Monkin kuvissa usein seisoo normaalivartaloinen nainen suht. huonossakin ryhdissä:D

Minusta ihanaa, kun aina ei ole niitä kasellisäärisiä 180 senttisiä alipainoisia jättirintaisia naisia.

Niin ja bikinit on ihanat ! :)

Anneli
4/26 | 

Voi hyvänen aika miten ihanat! Jos en olisi valitettavan tietoinen vartaloni mittasuhteista ja noiden sopimattomuudesta minulle sortuisin heti. Nuo housut päällä uskaltaisi ihan oikeasti uimaankin, vailla pelkoa siitä että huikean uimahypyn jälkeen housut ovat hyvällä tuurilla vain polvien kohdalla.

Mutta kuvitelkaapa nuo harteikkaan pikkupojan ylle, ei oikein natsaa... (vai saisiko korkealla vyötäröllä luotua illuusion siitä vyötäröstä...?)

Ripsu
8/26 | 

Onkohan tuossa yläosassa kaarituet? Olisi kyllä hienot, mutta eheeeii, ei ilman kaaritukia D-Kuppiin :--------D

Minä
10/26 | 

Eka katoin, että HYI! mitkä mummobikinit, mutta sitte sydämmeni suli. En kyllä itseni päällä osais kuvitella, mutta ihanat on silti! :)

hanna
11/26 | 

Ha, lukihärö poiki postausidean! Haluan et etsit kesän kauheimmat bikinit tän vastapainoks! :D

Chérie
12/26 | 

Awwwwwws:)))) Ihunat<3 Korkeavyötäröiset bikininhousut on vaan jotain nii syötävän söpöä

15/26 | 

miks tollasia malleja ei oo uikkareissa, nyyh! haluisin just tollasen pikkasen lahetta ja kaunis yläosa uikkarin... kyllähän niitä löytyy mut en viittis satasta maksaa, suomen kesässä ku ei kovin montaa päivää uiskennella (varsinkaan täälä rollon korkeuksilla...)!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013