Tämän mielettömän kauniin kesäisen viikonlopun kunniaksi laitan kuvan perennapenkeissä viihtyneestä sitruunaperhosesta, vaikka nämä siivekkäät mielestäni inhoja ovatkin. Keltainen lepattelija sattui osumaan sopivasti paikalle kun heiluin kamera kädessä ulkona, ja se oikeastaan kuvastaa tätä kesäpäivää varsin osuvasti. Jos mielisi ötököitä valokuvaamaan, niin nyt jos koskaan olisi ollut otollinen hetki sille toiminnalle.Syy miksi kamera kädessä ulkona ylipäätään olin, on saunakamarin remontin huikea edistyminen. Nyt on jo lattia paikoillaan, enää listat puuttuu. Ihan kohta pääsen näyttämään lopputulosta uudella lattialla (ilman sitä kammottavaa muovimattoa) ja voin kertoa että kyllä on tuon kyseisen tilan viihtyisyys noussut jo nyt ihan toisiin sfääreihin. Pieni pintaremontti todella kannattaa, se ei maksa liikoja ja muutos on käytettyihin euroihin nähden todella suuri.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011