Vaikka Rasmuksen Lauri lanseerasi sulat tukkaan jo vuosia sitten, minulta kesti näin kauan löytää niiden taika. Rakastan pitkiä vallatomia hiuksia, ja kun siihen yhdistää vielä  sulkakoristeisen pinnin, huolettomuuden fiilis tuplaantuu.
Sulkakoristeeni on Glitteristä, sain sinne aikoinaan lahjakortin millä sai valita jotain hiuksiin. Valitsin sulkapinnin ja se oli todellakin nappivalinta. Rakastan tätä!
 

Aloin heti miettiä mistä ihmeestä saa ostaa tuollaisia pieniä epämääräisiä (ei-pääsiäis) höyheniä, joista voisi kieputella DIY meiningillä vaikka millaisia sulkakoristuksia!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (22)

Shini
1/22 | 

Ostin juuri eilen Gina Tricostista tommosen sulkapinnin ja arvoin vähän kaupassa sen kanssa, että ei kai tää tuo liikaa mieleen Rasmuksen Laurin. Päätin kuitenkin, että se on enemmän hippi kuin Lauri ja kiikutin pinnin kassalle.

3/22 | 

Sulkapinni tuo kieltämättä kivasti vaihtelua tukkaan ja siitä tulee jotenkin mieleen kesä, aurinko ja hipit :)

ode
5/22 | 

ainakin helsingistä löytää kivan valikoiman sulkia ja höyheniä hobby pointista (? jos se nyt oli tämä se nimi) :)

Michelle80
7/22 | 

Sitä mä en oo vaan vielä käsittänyt että jos sä kerta rakastat pitkiä hiuksia ja sulla lähes kokoajan sellaiset on niin miks et kasvata omia hiuksia pitkiksi vaan käytät pidennöksiä ???

9/22 | 

Turussa on semmonen DIY-näprääjän aarreaitta ku Presento, sit ku tuut mun kanssa jokilaivailemaan niin vien sut sinne! :D Sieltä ostin itekki höyheniä ja tein yhden pannan jo, blogissa taitaa olla jossain lähipostauksessa kuvakin.

Nilkki
Liittynyt4.4.2013
10/22 | 

Seppäläs myyään tommosia sulkapinnejä kans, oli muutamaa erilaista. Vähä semmosta vappujuttua mut sit kans semmonen mis oli ruskeita ja valkosia sulkia, ruskea letti ja joku nahkaremmi. Se oli tosi kiva ja itte asiassa ostin semmosen :D Ne on ollu ny alennuksessa

12/22 | 

Ihanan näköinen! Ihastelin tuollatteita josku Topshopin nettikaupan puolella, mutta voisi kokeilla toki DIY-versiotakin joku päivä :)

Anne
13/22 | 

Ainakin pääsiäisen aikaan Tiimarissa oli sellainen sulksekoitus, jossa oli ihan luonnollisiakin sulkia.

satu
14/22 | 

Tää kuulostaa varmasti tosi hullulta, mutta luonnollisemman näköisiä sulkia varten kannattaa tsekata liikkeet, jotka myy perhokalastustarvikkeita :D Älä kysy miksi tiedän ;) mutta perhojen tekemiseen käytetään tosi hienoja sulka- ja karvamatskuja, jotka on luonnolisemman näkösiä kun perus tiimari-kama. Hinnatkin on varmaan kyllä enemmän. Tampereen alueella Lielahden Sportian kalastusvälineosasto on aarreaitta näissä :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011