Nämä viime aikojen aurinkoiset päivät ovat mahdollistaneet mekkonaiselle luontaisen mekkojen käytön. Nyt on voinut lopultakin siirtyä hihallisista mekoista hihattomiin ja jopa olkaimettomiin, kun lämpötila on kivunnut yli 20 asteen.

Tässä erään päivän asua, kun piti yrittää näyttää hieman juhlavammalta.

Pilkullinen muhkeahelmainen mekko on kirppislöytö (10 euroa!). Kengät nämä vakkarini, eli Marks&Spencerin mokkakorkkarit jotka imartelevat sääriä enemmän kuin mitkään muut kenkäni.

Vaikka mekko on ihana ihan sellaisenaankin, olen harkinnut että kiinnittäisin siihen mustat olkaimet. Se kyllä pysyy ryhdikkäästi ylhäällä ilman olkaimiakin (hyvin leikattu malli), mutta kaipaan silti hieman varmistusta. Ainahan ne olkaimet saa pois, jos ne jostain syystä eivät mekon tyyliin sopisikaan.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010