En ole naismuistiin ollut näin paljon paljain kintuin ulkosalla, kuin tänä kesänä. Johtuen aika luontevasti aurinkoisista kesäkeleistä, jolloin äärimmäinen vilukissakin on kyennyt jättämään sukkikset veks. On tullut kuljettua släbäreissä enemmän kuin koskaan. Jos Suomessa ei yleensä pahemmin pääse kesävaatteilla hengaamaan, niin tänä vuonna on tullut hyvin korvattua edelliset pari vuotta. 

Laukku: Lindex / Mekko: H&M / Hattu: Matkamuisto San Franciscosta / Kengät: Minna Parikka

Tätä iloa paljasjalkaisuudesta hälvensi hieman se, että luin eilen monen sivun lehtijutun ihosyövästä, joka tutkimusten perusteella on naisilla yleisin juuri jaloissa. Johtuen tietysti siitä, että kuljemme sääret paljaana aurinkoisella. Tieto lisäsi hetkellisesti Kalkkilaivan Kapteenin tuskaa, vaikka järki tietysti kertookin, ettei sen vuoksi kannata verhoilla itseään kokohaalariin. Tärkeintä on ettei pala. Anteeksi jos ankeutin kesäfiilistä tämän tiivistelmän myötä :D Älkää polttako itseänne. 

Kommentit (5)

Halina
1/5 | 

Apua, mä varmaan saan jonkun säärisyövän, koska kuljen shortseissa ja läpsyissä huhtikuun lopusta syyskuun loppuun :D en kyllä tosin koskaan pala jaloista vaan ennemminkin esim. Dekolteen-alueelta kääk. Tosin suomessa tuntuu että aurinkoa on keskimäärin näkynyt vähemmän viime vuosina, joten ehkä riski on suurempi ulkomailla esim rantsulomilla jos sinne menee kärähtämään kahdeksi viikoksi ja iho ei ehdi kehittää suojaa? :D näistä lomailijoista oli nimittäin tehty jotain oikeaakin tutkimusta ihosyövän parissa (koska aloitettiin tutkimus kun huomattiin aurinkomatkojen lisäävän melanoomapotilaita suomessa). Mutta jos lohduttaa niin juttelin kerran erään syöpätutkimuksia tekevän hoitajan kanssa, että kerran hälle oli tullut melanooma potilas jonka syöpä oli alkanut varpaanvälistä ja potilas kuoli parin kuukauden kuluessa. Ei siis todellakaan ollut mikään rusketusalue tms eli oli vaan todella huono tuuri (ja muitakin ihme paikoista levinneitä syöpiä oli paljon). Myös eräs nuori urheileva nainen kuoli keuhkosyöpään 35v vaikka ei koskaan ollut polttanut jne. Eli ei kannata liikaa stressata kun aina voi elämässä sattua ja tapahtua! :)

Sampukka
2/5 | 

Just tsekkaillut Parikan alesta noita Baronet-söpöläisiä- näyttävät niin hyvälle satiinikorvineen, että taitaa mennä tilaukseen. Mätsäsikö käyttämäsi koko sulle, ja pysyvätkö jalassa ok, kun kanta on auki.

Sampukka.

Jes, kiits, pitää laittaa tilaukseen, sillä kuulostaa siltä sopii myös mun koipeen, koska näyttävät niin täydellisille kesäsläbäreille! Kiitos siis kun vastasit:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010